Prima Pagina aplicatii Logitech Harmony Link te ajuta sa controlezi dispozitivele electronice din casa folosind...

Logitech Harmony Link te ajuta sa controlezi dispozitivele electronice din casa folosind iDevice-uri(Video)

5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6TqqppEu1fs[/youtube]

  Logitech Harmony Link este un accesoriu care permite posesorilor de iPhone/iPod Touch-uri si de tablete iPad sa controleze televizoare, dvd playere, sisteme audio plus multe altele folosind o aplicatie dedicata si o conexiune wireless. In clipul video de mai sus avem prezentata intreaga tehnologie si ea este reprezentata de un dispozitiv care face un Wi-Fi HotSpot pe care il accesati de pe un iDevice si care va permite sa controlati aproape orice dispozitiv din casa voastra. Accesoriul companiei Logitech controleaza totul folosind un senzor infrared deci nu trebuie sa aveti dispozitive electronice pe care sa le controlati prin Wi-Fi sau Bluetooth.

Logitech Harmony Link is a small device that connects to your home Wi-Fi® network. It turns signals from the Harmony Link app into infrared commands that can control your TV, set-top boxes, music systems and many other home entertainment devices. It even has an IR mini blaster that allows it to send signals through closed cabinet doors. Your tablet or smartphone may already be the center of your digital world. Now you can use it to control your entire home entertainment system, too. We support 5000+ brands and 225,000+ different device models with more added every day, so you can be sure you’ll have control over what you own today and tomorrow.

  Logitech Harmony Link recunoaste peste 250.000 de dispozitive de la peste 5000 de producatori deci sansele ca televizorul sau sistemul vostru audio sa nu fie suportat sunt extrem de mici. Desi aplicatia pentru iOS este disponibila gratuit in App Store, accesoriul fizic trebuie cumparat pentru 100$ din magazine sau de pe site-ul producatorului si mai multe informatii puteti afla aici.