Prima Pagina aplicatii Apple iti explica modalitatea prin care poti adauga Google Maps ca si...

Apple iti explica modalitatea prin care poti adauga Google Maps ca si shortcut in HomeScreen

1

  La scurt timp dupa publicarea scrisorii prin care Tim Cook isi cere scuze fata de consumatori pentru implementarea aplicatiei Maps din iOS 6, Apple a publicat o pagina prin care explica utilizatorilor modalitatea prin care pot adauga shortcut-uri in Springboard pentru serviciile de harti ale Google si Nokia. Apple explica in 4 imagini cum trebuie procedat pentru a adauga un shorcut si cred ca majoritatea dintre voi stiau deja acest lucru. Daca nu stiati, atunci imaginile de mai sus sunt cat se poate de elocvente si nu cred ca trebuie explicate de catre mine.

For fast, easy access to Google and Nokia maps on the web, simply add their sites to the Home screen of your iOS 6 device.

  maps.google.com este website-ul Google Maps si maps.nokia.com este website-ul Nokia Maps. Ele functioneaza doar sub forma de aplicatii web, s-ar putea sa aveti probleme in a face rute si a incarca diverse locatii, insa daca iOS 6 Maps nu va ajuta, ele sunt alternative bune, mai ales ca Google Maps va avea si StreetView in urmatoarele 2 saptamani. Aplicatiile web sunt accesibile din orice browser si doar iPhone-urile, iPad 2/3 3G au chip GPS integrat, insa restul iDevice-urilor pot face localizare in baza retelei Wi-Fi.

Articolul anterioriPhone 5 ajunge in inca 22 de tari, iata cum a fost primit(Video)
Urmatorul articolLive Street View aduce StreetView-ul inapoi in iOS 6
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.