Prima Pagina iOS 6 Pentru iPhone 5 exista un “tethered” jailbreak pe care probabil noi nu...

Pentru iPhone 5 exista un “tethered” jailbreak pe care probabil noi nu il vom folosi vreodata

  Aseara unul dintre hackerii care dezvolta solutii de jailbreak pentru iOS 6 a afirmat ca a reusit sa obtina un “tethered” jailbreak pentru iPhone 5, insa folosind exploit-urile din asa-zisul failbreak, adica exploit-uri care nu sunt menite sa ajunga vreodata publicului. planetbeing este acest hacker, el spune a ca a reusit sa faca tweak-urile din Cydia functionale pe iOS 6 si iPhone 5 in baza acestui jailbreak, insa utilizatorii obisnuiti nu il vor avea vreodata deoarece hackerii il folosesc pentru a descoperi noi exploit-uri in iOS.

  In momentul de fata hackerii lucreaza din greu la dezvoltarea solutiei de jailbreak pentru iOS 6, nu stim inca data la care ea urmeaza sa ajunga in calculatoarele noastre, insa presupun ca prin luna noiembrie ar trebui sa o avem disponibila si ar trebui sa putem face untethered jailbreak pe iOS 6 pentru toate iDevice-urile compatibile cu el.

 • A.Craciun

  Vesti bune

 • MHR

  DOAMNE-AJUTĂ!

 • Cipa

  Despre apple tv ? Noutati ? Ceva ?

 • I wouldn’t hold my breath. Au zis ca abia dupa ce scot solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6 se vor uita si la ATV 3.

 • hybrid

  Apple tv 3 cu xbmc ar fi cel mai bun media player de pe piata…

 • ovi

  iphone5 de la att, neactivat, tipla inca pe cutie…daca e adus in ro se poate face ceva cu el sau trebe asteptat pana in noiembrie cand se presupune ca ar iesi jaibreak-ul ? thanks