iPad 4 vs iPad Mini vs Google Nexus 10 si alte tablete Android

  Daca tot a fost lansata Google Nexus 10 in aceasta seara si avem deja o comparatie intre iPhone 5 si Google Nexus 4, de ce nu am avea una si intre noile tablete? Mai jos aveti o comparatie detaliata intre: iPad 4, iPad Mini, Google Nexus 10, Google Nexus 7, Amazon Kindle Fire HD 7 inch si 8.9 inch. Ca de obicei, va recomand sa nu va bazati exclusiv pe specificatiile tehnice, deoarece de multe ori acestea nu va pot spune cu adevarat cum va functiona o tableta.

9 COMENTARII

  1. Multiple accounts suna foarte bine si ipad 2ul meu incepe sa isi spuna varsta asa ca probabil o sa trec pe un nexus 10.
    Chiar fara nicio rautate cred ca Apple trebuie sa isi miste fundul si sa se uite si in ograda vecinilor.
    Nu mai pot vinde aceeasi interfata plictisitoare pentru mult timp…parerea mea.

  2. @Darie: Daca as fi avut bani as fi vandut iPad 3 si mi-as fi luat, dar momentan resursele mele financiare sunt limitate, asa ca nu o sa o iau. Nici iPad Mini.

  3. In aceeasi oala-s si eu, + fiindca nu prea joc eu jocuri dinalea de 1+ Gb … Nu e o necesitate puterea mai mare de procesare …

    iPad Mini nu prea are sens daca ai iPad normal … Parerea mea

  4. Am butonat win8 pe surface si pe asus, am ramas masca 🙂
    Inainte sa alegeti android, incercati si win8… E prea tare…

  5. @Zaone, pai poti sa-l pui in vanzare pe net si sa-l vinzi cand cineva iti da banii ceruti, intre timp il folosesti si aduni diferenta pe iPad 4. Eu, de exemplu, am luat iPad 3 in martie, schimbandu-l pe iPhone 4 codat la Orange, vezhi de 2 ani, +200 euro, iar iPhone 5 l-am schimbat pe vechituri de prin casa + 340 euro.

    @Hybrid, e logic ca e mai bun ca Retina din iPad 3. Alta intrebare e ca Jelly Bean-ul e mult mai urat decat iOS-ul, asa ca o sa-ti para ca ecranu arata mai rau 😉

  6. Ma plictisesc, complicatiile de genul asta. Plus ca nu stiu daca in martie apare ceva, as cheltui bani aiurea. Ca sa ai iPad 4 acum trebuie sa investesti macar 800 de euro, iar diferentele sunt doar de performante, nimic mai mult.

  7. Vezi ca la aparitia iPad 4, 3-ul va scade mult in pret. Daca nu poti sa stai fara iPad 3 pana iti iei 4, (il folosesti cnstant) te inteleg, altfel, ar fi o economie, mai ales ca pentru multi diferenta dintre Retina si ecranul din iPad 2 nu au fost motive suficiente, insa noul Lightning se vede deodata. Ma rog, asa vad eu situatia.