Prima Pagina Apple Luna martie ar urma sa ne aduca o noua versiune a tabletei...

Luna martie ar urma sa ne aduca o noua versiune a tabletei iPad

  In anul 2012 Apple a lansat o suita de produse extrem de interesante si si-a extins baza de colaboratori care produc, componentele iDevice-urilor, iar in prima parte a anului 2013 vom avea parte de cateva surprize. Direct din Asia aflam ca TSMC, compania care ar trebui sa produca procesoare quad-core pentru Apple, se pregateste pentru o crestere a numarului de comenzi in lunile aprilie si martie, totul in baza posibilei lansari a unei noi tablete iPad si poate a unui nou model al iPhone.

Apple’s suppliers, including contract chipmaker Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) and packager Advanced Semiconductor Engineering (ASE) which have entered the vendor’s supply chain, are all expected to report particularly strong results for the first quarter of 2013, market observers believe. Apple is expected to introduce its next-generation iPad and iPhone series around the middle of 2013, which will boost demand for ICs in particular communications related chips during the latter half of the first quarter, according to the observers.

  Deocamdata se vorbeste doar despre o crestere a comenzilor pentru procesoarele iDevice-urilor si din moment ce vorbim despre TSMC, exista posibilitatea ca un procesor complet nou sa fie lansat atunci impreuna cu iPad 5. Desi se vorbeste despre lansarea unui noi model al iPhone, consider ca abia in toamna vom putea cumpara iPhone 5S, iPhone 6 sau ce denumire va alege Apple sa atribuie viitorului sau smartphone.

Component orders placed by Apple, which climbed to high levels prior to the iPhone 5 rollout, will rise again between March and April, the observers indicated. TSMC’s overall utilization rate, for instance, is set to contract in January and February due to a slowdown in customer orders, the observers said. However, utilization rate will pick up and grow substantially in March.

 • lich

  Adică iPad 5

 • Theo

  Incepe nebunia .Or sa inlocuie cat de curand IOS cu OsX in tablete.In max. 2 ani o sa ruleze fluent .

 • Numai in anul viitor se vor lansa adevaratele succesoare pentru iPhone si iPad.

  iPod touch-ul a primit meritatul upgrade.Se misca excelent cu procesor A5.

 • Deja au luat-o razna..bine ca nu lanseaza un ipad pe luna cu cate un mic update la soft.

 • Lucian D.

  @Radu, dar chiar nu trebuie cumparata fiecare versiune ce apare… lansarile astea din ce in ce mai dese sunt pentru a atrage cat mai multi clienti noi… pentru cei existenti cam la 2 ani se merita un upgrade!

 • catamorariu

  Se pare ca scaderea vanzarilor determina comania Apple sa ia masuri in concordanta cu lansarile mai dese ale concurentei. Se pare e s-a terminat cu autosuficienta. Cine a zis ca nu este benefica din cand in cand concurenta directa?. Apple s-a culat pe o ureche. Abia astept ipad 5 si vreau sa fie cat mai curand, sa fie mai usoara si mai subtire, pentru ca trebuie oricum aliniata la noul standard de design impus de Ipad mini si Iphone 5.

 • Anonymous

  singurul motiv sa schimb acum ipad3 cu 4 sau 5 este noul conector. iPad-ul 3-ul este singurul device care mai foloseste vechiul conector si din cauza asta stau cu 6 cabluri in loc de 3.

 • Costi

  Salut, @zaone, stii cumva pe cand o fi listat iphone 5 liber the retea in apple store sua?

 • Andrey

  Ce bine… Mai bine ca Apple lanseaza tablete bune pe banda rulanta…

 • georgian

  Ma gandeam sa imi iau un ipad 4 acum ca am dat ipadul 3 dar cred ca nu ar fi o miscare inspirata..

 • Nic

  @Costi curand, poate dupa sarbatori in cel mai rau caz, imi dau doarcu parerea, nimic oficial 🙂

 • Liviu

  @costi nu cred ca o sa il lanseze deoarece toți operatorii mari din state au iPhone in oferta exceptand t-mobile dar rețeaua lor nu este compatibile cu lte din iPhone si Apple a decis sa nu lucreze cu ei

 • Daniel

  Baieti ce tablete imi recomandati? Asus Infinity TF700T sau iPad 4?

  La iPad nu imi place ca nu pot baga card SD, nu am multa memorie, nu merg filmele mkv, nu are flash.

  La Asus Infinity nu imi place ca are android (de fapt imi place android mai nou) dar se misca cateodata prost + google play nu e la fel de bun ca si App Store.

 • Vlad P.

  Nu prea se poate sa lanseze iPad 5, pentru ca degeaba or sa aibe ei un pas inaintea celor de la Samsung, daca is bat joc de cei cu iPad</=4