Topography for Google Maps aduce hartile topografice in aplicatia Google Maps

  Aplicatia Google Maps pentru iOS a fost laudata de extrem de multi utilizatori, insa ea are si destule lipsuri, unul dintre ele fiind imposibilitatea de a vedea hartile topografice. Tweak-ul implementeaza in aplicatia Google Maps un buton numit Topography, iar de indata ce il apasati veti avea afisate in aplicatie toate formele de relief care simplifica procesul de navigare sau de descoperire a unei locatii. In mod normal aceasta functie este dezactivata si aplicatia face trimitere la Google Earth-ul ce nu poate fi instalat prin App Store Romania.

  Topography for Google Maps poate fi instalat gratuit numai din repo-ul : http://rpetri.ch/repo/, deci nu il cautati prin alte repo-uri ale Cydia.

3 COMENTARII

  1. Excelent, o functie de care sunt foarte entuziasmat . Am testat peste harti oficiale si alte aplicatii ‘specializate’, par foarte exacte informatiile.

  2. La mine nu merge.Am instalat din cydia dar in google maps pe ip 4 cu 5.1 nu imi arata de unde sa activez acest topography.apropo stie cineva daca se poate instala google earth din cydia?

  3. Daca actvezi topo… se dezactiveaza numele strazilor
    Topo…. gasesti in butonul menu, cel reprezentat prin trei puncte, dreapta jos