P0sixninja lucreaza la un bootloader explot, jailbreak-ul pentru Apple TV 3 este inca departe

  Raspunzand unor comentarii ale catorva utilizatori ai Reddit, planetbeing a explicat o parte din munca pe care hackerii o depun in momentul de fata la dezvoltarea solutiilor de jailbreak. Planetbeing sustine ca P0sixninja lucreaza in momentul de fata la dezvoltarea unui bootloader exploit care ar putea permite exploatarea bootrom-urilor actualelor iDevice-uri, iar in baza vulnerabilitatilor descoperite acolo ar putea fi dezvoltate viitoare solutii de jailbreak, sau p0sixninja s-ar putea imbogati.

He’s working on a bootloader exploit, to be precise. He hopes to use it to dump the newer bootroms so he can actually look for vulnerabilities there. I’ve seen it and even helped a bit with it, it’s legit, but it has a long ways to go. It’s not really even at the proof-of-concept stage yet. Someone would really need to sink a huge chunk of time into it, but no one is that interested yet it looks like.

  Problema este ca toata munca lui P0sixninja este deocamdata doar in stadiul de concept, hackerul neavand ceva extrem de util si dezvoltarea vulnerabilitatilor sale necesita multa munca, pe care nimeni nu pare a fi dispus sa o faca. Tot ceea ce are p0sixninja este separat de exploit-urile celor care dezvolta actuala solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6, deci in viitor de la el ar putea veni un jailbreak nou. In ceea ce priveste Apple TV 3, din pacate solutia de jailbreak pentru acest dispozitiv este deocamdata departe de a fi gata pentru lansare, asa ca nu va faceti sperante mari.

17 COMENTARII

  1. Parca e din ce in ce mai rau.Nu se stie nimic de jailbreak , Apptrackr este inchis , instalous de asemenea.Oare ce urmeaza?Se pare ca apple lucreaza impotriva la ceva anume.Parerea mea.Asta e.Asteptam in continuare cu speranta . 🙂

  2. @zaone ce se intampla cu marele “măr” de nu poate sa ii oblige pe devs sa actualizeze aplicatiile??:))),i-am luat la nevastamea unu si am ramas cu gust amar…

  3. @zaone va întrebati dc Apple o ia la vale cu actounile…sunt dezamagit.Telefon de 800e fără aplicații actualizate…chiar a devenit iPhone un tel de cocalari….

  4. Actualii “hackeri” sunt de toata rusinea. Nu au dezvoltat/descoperit NIMIC pana acum. Singurul care a facut-o a fost Geo Hotz. Toate solutiile se bazeaza pe “limera1n”. Daca Geo nu se intoarce, toat lumea care are nevoie de jailbreak este in buda.

  5. @Noob Adevarul este ca pe unde t uiti majoritata posea un iphone.Ceea ce este mai importnd decat lcrul acesta este ca jumatate din acele persoane stiu cu ce sa “mnanca“ acel telefon si ce sa faca cu el.Doar sa-l aiba ca in momentul in care suna sa scoata din buzunar acel lucru si sa fie “smecher“ ca are apple . Eu cel putin asa privesc lucrurile si vad persoane care vin la reparat telefoane si sa vaita de un simpl update , sau ca e blocat dupa ce a facut nu stiu ce pe el , etc.

  6. @zaone si sa nu uit a venit zgariat pe spate lg camera… 800e aruncati pe geam aiurea…sincer am fost iubitor a acestor devicuri dar am un gust amar si il voi vinde…

  7. @zaone si sa nu uit a venit zgariat pe spate lg camera.800e aruncati pe geam aiurea.sincer am fost iubitor a acestor devicuri dar am un gust amar si il voi vinde

  8. @noob… esti chiar noob sau mi se pare mie?? dai si tu niste commenturi de tot rahatul… de zici ca zaone ti la bagat pe gura….

  9. no i will not have as much time for appletv work, sorry peeps. NitoTv – s-a angajat deci kiar ca ar trebui sa ne luam gandul de la jb pr ATV3 – si acum sinceri fiind jb la atv te ajuta doar sa vezi filme pe xbmc – iar in romania fibra iti da posibilitatea sa iti iei un film hd fara probleme. Iar daca vreti canale multe luati-va fratilor dreambox (eu asa am facut) si gata .

  10. Ulien bogatule care esti, crezi ca e vb de 90 de centi? Eu nu pot sa imi fac card ca am amenzi de peste 100 de mil si am oprire pe conturi plus ca pe mine ma interesa navigonul care este vreo 80 sau 90 de euro nu 0,99 centi. Vb multi aiurea si nu stiti de capul vostru..