LS Minimalisity i5 si LS Minimalisity i4 simplifica LockScreen-ul iPhone-ului tau

  LS Minimalisity i5 si LS Minimalisity i4 sunt doua mod-uri lansate in cursul acestei nopti in Cydia, iar prin intermediul lor putem simpifica si imbunatati aspectul LockScreen-ului iDevice-urilor noastre. Mod-urile vin cu o serie intreaga de wallpaper-uri care pot fi personalizate dupa bunul plac, ele au widget-uri pentru vreme, au un ceas si posibilitatea de a afisa prognoza meteo pentru periaoda urmatoare, deci aveti parte de un pachet complet pentru iPhone-urile voastre. LS Minimalisity i5 si LS Minimalisity i4 sunt disponibile gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

This is the iPhone 5 version. Iphone 4 version is available as well in another download! Don’t be fooled by the preview image. Wallpaper is highly customizable!

  • 6 Languages! En, It, Es, De, Fr, Nl;
  • Clock 12 or 24h type;
  • Seconds, for those who want them;
  • Show/hide clock and/or date in the statusbar;
  • Dateformat in dd mmm or mmm dd;
  • 3 wallpapersettings
    • Standard: Sleak dark wallpaper;
    • Jpegifier : Change your wallpaper using the wallpaper Jpegifier app (free in cydia);
    • Random : 6 ( a whoppin 60 wallpapers !!!!) packs included. Random pick of a wallpaper each time the lockscreen loads. Categories Nature, Tv, Abstract, City, Game and Macro. Added possibility to add your own pack, for example Family photo’s, etc etc;
  • Don’t feel like respringing, no biggie, press the left edge (approx 50 pixels) of the screen and the lockscreen will  anything that isn’t hardwired by apple’s OS. so the random wallpaper will rerandomize, weather info will reload.;
  • Weather widget that’s incorporated into the statusbar, and swipe bar area…. not enough, get your forecast by tapping the screen! It’ll slide right in.;
  • Plenty of weather modification options included.

Afraid to feel lost in all this customizing…. don’t be, extensive readme included in PDF format!

31 COMENTARII

  1. din cydia prietene!! “LS Minimalisity i5 si LS Minimalisity i4 sunt doua mod-uri lansate in cursul acestei nopti in Cydia” / “LS Minimalisity i5 si LS Minimalisity i4 sunt disponibile gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia. “

  2. Eu nu prea ii dau de cap , cum naiba îl fac sa arate ca in prima poza accea cu ceasul pe lockscreen si vremea? 😐 ca imi apare fără. Mersi.

  3. Scuze pt offtopic , dar caut de f mult timp , are cineva idee cum se numeste tweekul de ti arata vremea mica langa semnalul de la Wi-Fi(cum se vede in poza din post). Mc !!!

  4. Va rog stie cineva ce pot face sa-mi apară si mie icoanelor meteo ca in imagine de prezentare? Imi apare doar semnul de rotire, Apoi apare in dreapta ceasul si icoana meteo fără nici o alta detaliere meteo !
    Va rog

  5. pentru a va afisa vreme in lockscreen apasati odata !!
    daca nu va apare nimic faceti in felul urmator:
    1. instalati iFile (din cydia)
    2.navigati catre var/stash/themes/Minimalisty Lockscreen.theme/
    3. aici veti gasi in partea de jos un fisier cu numele ” configureMe.js” , deschidetil si apasati in partea stanga sus ” editare”
    4. navigati in fisiserul acele pana gasiti /**** Weather*****/ iar acolo veti gasi var locale = “0”
    5. acum intrati pe weather . com si scrieti in partea dreapta orasul pentru care doriti sa va apara vreme , in cazul meu pentru Timisoara mi-a aparut ceva de genul ” Timisoara+ROXX0040:1:RO ” voi veti copia doar ROXX0040 (Acesta este codul pentru Timisoara )
    6. reveniti in fisierul configureMe.js si iar la var locale = “0” stergeti acel 0 si puneti codul pentru orasul vostru
    7. apasati ok dreapta sus
    8. respring iphone

    Iar acum va trebui sa va afiseze vremea in lockscreen.

  6. am uitat sa specific codul de pe weather . com va va apare sus unde scrieti adresele
    de exemplu :
    weather . com /weather/ today / Timisoara+ROXX0040:1:RO

    zaone sper ca nu e nici o probleme ca am afisat site`ul

  7. Numai la mine se intampla sa nu pot schimba imaginile ?
    La versiunea pt iphone 4s , am schimbat pe Random , doar imaginile cu natura, am schimbat pe Standard , tot imaginile de natura. Am sters folderul de natura si am pus pe random si acum se vede doar gri. Se pare ca folosea doar folderul cu imaginile de natura… Nu functioneaza random la mine nici standard…

  8. puteti inaltura si ceasul cel ” original ” daca doriti si sa ramaneti cu ceasul din tema in lockscreen , instalati ” lockscreen clock hide ” din cydia
    arata mai misto fara ceasul “original”

  9. Salutare, am respectat pas cu pas indicatiile lui emy, insa nu mi apare vremea in lockscreen, doar walpaper urile mi se modifica, numai in Nature, nici pe acelea nu le pot schimba. Ce sa mai încerc? Îmi pare rău ca nu mă pot folosii de acest tweak pt ca îmi place foarte mult. Mentionez ca am un 4s cu iOS 612, si nici eu nu prea mă descurc, sunt abia la început :), puteți fii ceva mai expliciti?. Va multumesc!

  10. Am rezolvat cu un reinstal, insa acum nu mi apare vremea decât in slidevar. Cum sa fac sa mi apară in partea din dreapta a lockscreenului, așa cum este in poze? Multumesc!

  11. @comment 84 pentru ca sa iti arete vremea in partea dreapta trebuie sa apesi odata pe lockscreen si in plus ai nevoie de internet pentru a iti arata vremea

  12. Interesant tweak-ul asta, insa ma deranjeaza faptul ca statusbar-ul din springboard apare transparent, iar la intrarea in unele aplicatii unde backgound-ul este alb, statusbar-ul nu se mai vede. Stie cineva ce trebuie configurat pentru a nu mai fi transparent statusbar-ul?
    De asemenea, am observat ca exista posibilitatea de a folosi pentru backround optiunea jpegifier. Am instalat si acest tweak din cydia, insa nu am reusit sa-mi dau seama ce anume sa modific din html-ul de background pentru a pune sursa de wallpaper a fiind cea generata de Jpegifier.
    A reusit cineva sa seteze corect aceasta varianta pentru a putea seta ce wallpaper doreste direct din camera roll?

  13. @fly_les
    In fisierul configureMe.js ai acolo /***background***/ iar la linia var WallPaperType = “Random” in loc de random scrie “Jpegifier” dai save si respringbord

  14. Okey, asta am facut si eu, dar nu este suficient. Pentru ca Background-ul sa se schimbe, trebuie ca din script-ul de java sa-i fie modificata sursa “src” de unde sa-si ia wallu-ul setat de Jpegifier.
    Tu ai facut doar setarea pe care ai descris-o si a mers? Mercy!

  15. Fly_lex eu am reusit sa pun si alte wallpapers in loc de cele standard fara jpegifier , daca te intereseaza spune’mi si iti explic cum sa faci in caz ca nu ai reusit cu jpegifier !!