Iata cum poti activa Chat Heads pentru aplicatia Facebook

  Aseara Facebook 6.0 a fost lansata in App Store, aceasta versiune a aplicatiei aducand foarte multe noutati pentru posesorii de iDevice-uri, insa din pacate nu toate sunt active pentru chiar toata lumea. Astazi va voi invata cum sa activati Chat Heads in aplicatia Facebook pentru iOS, Chat Head-urile fiind acele iconite rotunde pe care le vedeti in partea superioara a pozelor, ele afisand un avatar al persoanelor cu care purtati conversatii. Din pacate Facebook nu a activat aceasta optiune pentru toata lumea, in cazul Stickerelor, acele emoticoane mari, lucrurile fiind identice.

  Puteti activa Chat Heads chiar daca nu aveti jailbreak, procesul implicand modificarea unui simplu fisier al aplicatiei Facebook.

  1. Descarcati PhoneViewer sau iFunbox.
  2. In meniurile laterale ale ambelor programe veti gasi: Data>Apps pentru PhoneViewer si User Applications pentru iFunbox.
  3. Accesati acele meniuri, apoi alegeti aplicatia Facebook.
  4. In folderul aplicatiei Facebook navigati catre Library>Preferences si copiati fisierul com.facebook.Facebook.plist pe desktop.
  5. Folosind un editor text cautati in acel fisier intrarea messenger_chat_heads_ios.
  6. Imediat sub ea ar trebui sa aveti un marcaj </false> sau </true>. Daca marcajul este false, modificati-l in true, iar daca este true, nu il modificati absolut deloc.
  7. Daca ati modificat fisierul, copiati-l in folderul din care l-ati descarcat, apoi inchideti complet aplicatia Facebook, inclusiv din background, iar la repornire veti avea chat heads afisate pe ecran.

  Din pacate in cazul Stickerelor procesul este mai complicat, impune filtrarea traficului facut de iDevice-ul vostru, insa daca va plictisiti puteti incerca acest tutorial.