Prima Pagina BigBoss RSAP Bluetooth implementeaza sistemul remote SIM Access Protocol in iOS

RSAP Bluetooth implementeaza sistemul remote SIM Access Protocol in iOS

  RSAP Bluetooth este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa in iOS suport pentru profilul Bluetooth rSAP. Conform descrierii tweak-ului, rSAP(remote SIM Access Protocol) ar putea permite posesorilor de terminale iPhone 4S sau iPhone 5, cu iOS 6 instalat, sa foloseasca sistemul de telefonie al unei masini pentru a plasa apeluri telefonice fara a utiliza cartela din terminale. Practic sistemul de telefonie al masinii ar inlocui cartela SIM din terminal si ati putea plasa apeluri.

This system extension provides rSAP (remote SIM Access Protocol) Bluetooth profile support for iPhones 4S and 5 running iOS 5 and 6 only. Remote SIM Access allows car telephone systems to take over the SIM card in your mobile phone in a way that you can use the cars antenna and speakerphone set while driving. The tweak uses Bluetooth Companion package by Matthias Ringwald and is therefore perfectly integrated with the IOS Bluetooth stack and its services, meaning you can for example use PBAP for phonebook access and A2DP for wireless audio transmission in parallel.

  RSAP Bluetooth este disponibil sub forma de trial in repo-ul BigBoss al Cydia, iar mai multe detalii despre sistem aflati aici.

 • Chatagra

  @vlad … De fapt reclamele respective au si un buton de inchis dar care e prost implementat si de cele mai multe ori e afisat sub div-ul principal cu reclama ..
  Ps …nici mie nu imi plac aceste reclame dar e treaba lu @zaone ce vrea sa faca cu site-ul .

 • Catalin

  Subscriu la parerea lui Vlad.

 • Mai baieti, e un serviciu gratuit care fara bani dispare. Avand in vedere ca n-am pupat fundul nimanui ca sa-mi dea publicitate si colaboratorul meu s-a dovedit a fi nu prea interesat de a face bani, asta e metoda alternativa. In curand va fi si un sistem care va elimina toate reclamele, pentru cei care il vor vrea. Nimic nu e gratis in lumea asta, reclamele sunt sufletul comertului si tin business-uri in picioare.

 • egrimisu

  toti trebuie sa manance o paine, zaone o face din reclame asa cum o fac multi iar eu personal nu vad o problema in asta.

 • Bigjohny

  Bv zaone

 • Seby

  Intr-un fel sau altu , trebuie sa castige si zaone ceva…..noi il ajutam prin intermediul acestor reclame , iar el la randul lui “urca” tot felul de articole si ne tine la curent cu ce mai este nou.
  Reclamele sunt incomode rau , dar , sunt site-uri , forum-uri , blog-uri pentru care merita sa treci cu vederea aceste reclame……eu personal pe idevice.ro mai si apas pe unele reclame in ideea de a ajuta si eu cu ceva…nu e mare lucru dar stiti voi vorba aia ” putin cu putin fac mult” :)))))

 • Delirium

  Let the commercial flow thru your site:) eu dau click pe toate:)

  Referitor la articol, nu am inteles prin ce suna daca nu este un sim la mijloc? Cum se conecteaza la operator?

 • Salutare. Trimite si mie te rog o oferta ptr publicitate te rog pe mail. Mersi

 • calin

  nu uita ca fara noi, site-ul ar fi fara utilitate

 • Fara comentarii. De ce il urmaresti atunci?

 • Radu

  Salut . Ai idee daca tweak-ul rsap bluetooth se găsește acum si pentru iOS 7.0.6 ? Întreb pentru ca nu am jailbreak facut si l-as face numai sa beneficiez de rsap . Multumesc

 • Habar nu am, nu s-a spuns undeva ca ar fi fost scos.

 • Radu

  Ok . Mersi .