World Wide Jailbreak Conference incepe astazi, ne-ar putea aduce noutati despre solutia de jailbreak pentru iOS 7

  World Wide Jailbreak Conference este o conferinta anuala in care hackerii dezvoltatori de solutii de jailbreak si dezvoltatorii de tweak-uri/aplicatii pentru Cydia se aduna si prezinta diverse lucruri interesante pentru cei pasionati de partea tehnica a acestui proces. P0sixninja, iH8sn0w, saurik, membri ai Chronic Dev Team, iPhone Dev Team sau Evad3rs vor fi prezenti la conferintele care se desfasoara astazi si maine, iar unul dintre principalele subiecte de discutie va fi iOS 7 si desigur o solutie de jailbreak pentru aceasta versiune a sistemului de operare.

  Toate conferintele se vor desfasura in New York, deci toate informatiile interesante vor aparea cand noi dormim, insa eu unul sunt increzator ca o solutie de jailbreak pentru iOS 7 va fi publicata anul acesta, iar maine/poimaine vom afla mai multe despre ea. Separat de acest lucru, p0sixninja intentioneaza sa dezvaluie detaliile sistemului sau care va ajuta la dezvoltarea mult mai usoara a solutiilor de jailbreak in viitor, asa ca se anunta a fi o conventie interesanta.

6 COMENTARII

  1. Dupa lansarea ios7 o sa se tot vorbească si o sa se anunte la nesfarsit pt ca pana la urma sa ne fie livrata la anu’ prin februarie/martie cand vânzările de idevice-uri vor scadea semnificativ

  2. @Cristi … ca mare dreptate ai . Am observat ca atunci cand vanzarile cad …HOPA !!!apare si un JB …WTF!!! . Nu stiu cat o sa mai stau pe kk asta de telefon sincer incep , cam greu , sa apara si alte telefoane . Dam o gramada de bani ca telefonul sa ramana in propietatea Apple ( crash…update la ultima versiune cu toate ca aceea e varza). Mai nou vad ca IOS-ul arata din ce in ce mai mult ca Android-ul …POATE VREAU SA RAMAN LA O VERSIUNE SA NU SEMENE A ANDROID …APPLE HELOOOOO !!! Sincer cred ca o sa revin la WIN in 1-2 ani…cu noile procesoare etc ai o mai mare libertate . Inca in 2013, pana si pe un jeg de telefon poti pune o sonerie :)))) la iphone iti trebuie soft aditional!?! si mai costa si o galagie de bani .Hai ca v-am plictisit destul 🙂

  3. Jailbreak apare doar daca vor cei de la apple. Povesti de genu:,, p0sixninja intentioneaza sa dezvaluie detaliile sistemului sau care va ajuta la dezvoltarea mult mai usoara a solutiilor de jailbreak in viitor,, chiar nu isi au rostu. Jailbreak apare la o luna dupa ce se va lansa iphone 5s si asta pt ca asa vor cei de la apple(vanzarile or sa scada si surpiza apare solutie de jailbreak)
    hackerii pomeniti in articol isi beau cafeaua cu cei de la apple staiti linistiti e la fel si cu programele de antivirus(cei care fac virusi creaza si antivirus altfel cum sa vinzi antivirus daca nu sunt virusi)
    parere personala

  4. @MAVone Nu inteleg care este problema ta,daca iti permiti sa dai o gramada de bani pentru telefon,si nu iti permiti si pentru o sonerie,ori sunt eu prost ori ceva e putred la mijloc.

  5. […]   Dupa cum v-am spus inca de ieri, astazi a inceput in New York WWJC 2013, o conventie dedicata in totalitate jailbreak-ului, la ea participand hackerii dezvoltatori de solutii de jailbreak si dezvoltatorii de tweak-uri si aplicatii pentru Cydia. Cei de la WWJC au decis sa ne ofere posibilitatea de e viziona in direct tot ceea ce se intampla in New York, asa ca urmarind feed-ul LIVE puteti afla rapid toate informatiile despre solutia de jailbreak pentru iOS 7, dar si despre posibile viitoare tweak-uri ale Cydia. […]