iPad Air functioneaza o zi intreaga ca si hotspot mobil LTE

1

  Nu stiu cati dintre voi isi achizitioneaza o tableta iPad Air pentru a o utiliza ca si hotspot mobil LTE, insa daca veti avea vreodata nevoie de ea pentru acest task, veti sti ca produsul poate functiona timp de 24 de ore in acest mod. Cei de la anandtech au facut un mic test pentru a vedea cat timp poate fi utilizata tableta doar pentru a oferi acces la internet la un laptop printr-o conexiune wireless, iar perioada de autonomie a tabletei a fost de 24.08 ore in acest mod.

I set the iPad Air up as a personal hotspot, wirelessly tethering it to a 13-inch MacBook Pro with Retina Display. I started a constant 100KB/s transfer on the MacBook Pro (2x the transfer rate of my iPad 3 test) and with the iPad Air’s display off I measured battery life. Last time I chose 50KB/s as it was the average transfer rate across our old WiFi web browsing battery life test, I doubled the workload to be more reflective of more strenuous demands. In reality I’d expect to see a burstier usage profile, but that’s something for me to test down the road.

  Conectand un MacBook Pro Retina Display la tableta si tinand deschis permanent un download la viteza de 100 KB/secunda, tableta a transferat in total 8 GB de date prin conexiunea WiFi facuta cu Mac-ul si apoi s-a inchis. Acest test a fost facut initial anul trecut pe o tableta iPad 3 care a functionat timp de peste 25 de ore, insa avand o viteza permanenta de download de doar 50 KB/s. Practic dubland viteza de download autonomia a fost foarte putin afectata, iar acest lucru denota cat de mult poate functiona o tableta iPad Air conectata la o retea LTE si oferind acces la internet pentru un alt dispozitiv.

  Desigur ca pe parcursul acestui test ecranul a fost in permanenta inchis, altfel rezultatele ar fi fost complet diferite.