WhatsApp Messenger pentru iOS urmeaza sa includa un sistem de apeluri VoIP si in-app purchase-uri

  Recent aplicatia WhatsApp Messenger a fost actualizata pentru a include un design dedicat iOS 7, interfata fiind potrivita cu tot ceea ce a gandit Apple pentru noua versiune a sistemului sau de operare. Desi schimbarea este foarte importanta pentru utilizatori, ea totusi face parte dintr-o plan mai mare al celor de la WhatsApp. Se pare ca de cateva luni de zile compania testeaza un sistem de apeluri VoIP care urmeaza sa fie implementat in viitor si ne va permite sa efectuam apeluri telefonice cu alti utilizatori folosind o conexiune de internet.

  Acest sistem urmeaza sa fie oferit, aparent gratuit, o multitudine de alte aplicatii similare oferind functionalitate identica fara vreun cost. Separat de toate acestea, aplicatia WhatsApp Messenger urmeaza sa includa si in-app purchase-uri, insa momentan nu se stie exact ce va vinde compania WhatsApp. Se speculeaza ca ar putea fi vorba despre teme sau sunete pentru diverse functii ale aplicatiei, insa mai multe vom afla atunci cand un anunt oficial va fi facut.

  WhatsApp Messenger este disponibila gratuit in App Store, insa dupa primul an de utilizare va trebui platit un abonament de 1€.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb