Pod2G ne ofera o metoda simpla de a rezolva boot loop-ul tabletelor iPad Mini cu Ecran Retina dupa jailbreak cu evasi0n7

  Anul trecut v-am spus ca unele tablete iPad Mini cu Ecran Retina nu pot fi jailbroken folosind evasi0n7, solutia de jailbreak avand unele buguri care impiedica efectuarea procedurii pe tabletele 4G. Desi cei de la Evad3rs nu au pregatit un update care sa rezolve problema pentru toti utilizatorii, hackerul francez Pod2G a oferit prin intermediul Twitter cateva o procedura care poate fi utilizata de catre persoanele care nu pot efectua jailbreak pentru iOS 7 folosind evasi0n7.

  Practic, posesorii de tablete iPad Mini cu Ecran Retina trebuie sa faca intai restore la versiunea de iOS pentru care doresc sa faca jailbreak, trebuie sa seteze un cod de siguranta, iar in momentul in care evasi0n7 le cere sa faca o deblocare ei trebuie sa stepte 30 de secunde apoi sa o faca. Daca aceasta metoda nu functioneaza, Pod2G recomanda efectuarea jailbreak-ului fara o cartela SIM introdusa in tableta, acest din urma pas parand a rezolva orice problema.

  Desigur ca un update pentru programul de jailbreak ar fi fost mai util, insa hackerii sunt, aparent, de alta parere.