Prima Pagina Cydia Redes7gn schimba “fata” iOS 7 pentru iDevice-uri

Redes7gn schimba “fata” iOS 7 pentru iDevice-uri

  Redes7gn este o tema lansata in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa noi iconite pentru aplicatiile instalate deja in iOS 7. Dupa cum puteti vedea in imagini, tema are pregatite deja iconite pentru aplicatiile disponibile nativ in iDevice-urile noastre, insa din pacate mai departe de atat nu veti gasi nimic, deoarece Redes7gn nu are implementate si iconite pentru aplicatiile terte, insa poate intr-un viitor update vom gasi si asa ceva.

Tired of the inconsistencies in iOS 7’s new look?Redes7gn is how iOS 7 has to be, this is real flat design. And so the perfect solution for a better iOS 7 look! This is a colorful theme and when the icons where designed the “golden ratio” was kept in mind.

 Redes7gn este disponibila in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

 • Gabi

  Banii , ochiul dracului … Cei si cu dezvoltatorii astia , deja pun bani pt niste teme …

 • Luc1f3r

  @Gabi – tu stii cat de complicat este sa creezi o tema, gandeste-te doar ca pt fiecare iconita si UI trebuie facute cate 3-4 fisiere. Plus ca exportul artwork-ului prin python nu e asa de simplu.
  Mi se pare normal sa platesti pt munca omului.

 • Lich

  Zaone scuze de off topic
  Site cineva cand ar putea sa apara winterboard pentru ip5S si ipad-urile noi ?

 • Themer

  @Luc1f3r – prietene, intoarce-te la tine-n iad, ca aici pe pamant esti total pe langa subiect. Intr-adevar, mi se pare normal, sa platesti pentru munca developer-ului iar Gabi e modelul clar de roman crestin. Vai, de aia nu plateste el teme, ca reprezinta samanta raului. Revenind la ale tale, ce Python? Ce artwork? Sunt sigur ca procesul nu e asa, dar ca sa merg si eu pe tema ta, da, artwork-urile le compilam in C#. /sarcasm