Prima Pagina aplicatii WhatsApp Messenger cu functie VoIP apare in primele imagini

WhatsApp Messenger cu functie VoIP apare in primele imagini

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma v-am spus ca WhatsApp Messenger urmeaza sa includa o functie care va permite efectuarea de apeluri VoIP, adica apeluri voce prin internet, cu alte contacte, iar astazi vedem in premiera interfata viitoarei aplicatii. Dupa cum puteti observa deja si din imaginea de mai sus, interfata pentru efectuarea de apeluri VoIP va fi similara cu cea a aplicatiei Phone, cei de la WhatsApp alegand sa utilizeze acelasi design. Apelurile vor fi efectuate direct din interfata de chat folosind un buton dedicat, orice fel de conexiune fiind aparent utilizabila.

  Separat de aceasta modificare, WhatsApp Messenger va include si un nou buton pentru partajare mai rapida a imaginilor disponibile in galeria noastra foto, el fiind amplasat in dreapta casutei de scriere, langa microfonul care permite dictarea de texte. Separat de acestea, aplicatia contine cateva modificari in meniul sau de setari, astfel ca lista de conversatii recente a fost redenumita si au fost aplicate diverse schimbari in meniul pentru afisarea statusului nostru catre alte contacte.

 • Dany

  Viberul e pe moarte….:)

 • ss33

  depinde si de calitatea apelurilor. n-as pune cruce inca viberului…

 • RaduD

  Moare, dar nu se preda…!

 • andu27

  Acum noi cei cu vodafone sa nu patim cum am patit si cu viber…

 • remus

  @andu27 Daca te referi la posibilitatea efectuarii apelurilor VoIP prin conexiunea de date a celor de la Vodafone, probabil se va intampla acelasi lucru… Eu am abonament la Orange de vreo 2 ani si l-am facut inclusiv pentru a putea efectua apeluri VoIP fara a plati suplimentar pentru asta, pe cand la Vodafone ar trebui sa platesc nu stiu cati euro pe luna pentru a putea face apeluri VoIP.