Apple salveaza iOS 7 Activation Lock cu ajutorul PayPal

14

doulCi Software Activator - iDevice.ro

  doulCi este o echipa de hackeri care a produs prima solutie de activare iPhone si iPad blocate cu iCloud Activation Lock, desi ea nu poate oferi si acces la functia de telefonie mobila a terminalelor. Echipa nu cerea bani pentru serviciile furnizate, insa functiona in baza donatiilor facute de catre utilizatori, majoritatea dintre ele fiind facute prin intermediul PayPal.

  Cu presupuse costuri de 500€ pentru servere, hackerii au ajuns intr-o zi cu contul PayPal suspendat impreuna cu toti banii adunati in el, iar acum fac o petitie online pentru deblocarea sa. Cei de la PayPal nu au oferit explicatii pentru blocare si acest lucru nu poate insemna altceva decat faptul ca Apple a cerut blocarea sa fara o implicare directa in motivatia publica.

  Cei de la PayPal nu sunt la prima actiune de acest gen si sansele ca hackerii sa aiba contul PayPal deblocat sunt minime, mai ales cu o posibila implicare a Apple. In aceste conditii, noul doulCi Activator are sanse mici sa mai apara fara bani ajunsi in conturile hackerilor pentru dezvoltarea solutiei de activare.