Phantom Rift – un nou RPG inedit disponibil in App Store

  Phantom Rift este un RPG lansat in cursul zilei de ieri in App Store pentru iPhone si iPad, el fiind gandit special pentru cei carora le plac asemenea tipuri de jocuri pentru iDevice-uri. Combinand stilurile adventure si RPG, jocul are sistemele de lupta inspirate din Mega Man Battle Network, el punandu-ne la dispozitie o lume extinsa pe care o pune explora, dar si o gama foarte variata de inamici pe care ii putem distruge.

Phantom Rift is an adventure/RPG with a unique battle system (inspired by Mega Man Battle Network), hundreds of spells to collect and use, endless equipment combinations to customize your wizard with, and much more. Explore a vast over world, interact with ethereal wisps, take on side quests, journey through dungeons, collect loot, and take part in skill based, strategic battles!

  Mai mult decat atat, Phantom Rift ne ofera posibilitatea de a colecta peste 300 de magii si are implementate mii de obiecte pe care le putem colectiona, asa ca ne putem personaliza magii dupa bunul plac. Mai mult decat atat, jocul are implementat si un sistem de lupta PvP, asa ca va puteti masura fortele cu oricare dintre posesorii de iDevice-uri care sunt prezenti in lumea virtuala conceputa de catre dezvoltatorii titlului.

  • Innovative battle system, mixing elements from card battlers, real time action/RPGs, and turn based RPGs (inspired by Mega Man Battle Network)
  • Dark, ethereal atmosphere
  • Over 300 spells to collect
  • Thousands of pieces of equipment to find, each with unique stats, abilities, and appearance
  • Customize the way your wizard plays and looks
  • Speak with NPCs to learn more about the lore, embark on side quests, and explore the vast world of the Phantom Rift
  • Tons of dungeons to conquer, each with unique enemies and powerful bosses
  • Unique, seamless PvP multiplayer integration
  • Cloud saving
  • iOS7 controller support

  Phantom Rift este disponibil pentru DOWNLOAD in format universal din App Store.

Pretul initial:
Nume:
Phantom Rift

2.69

s

Developer: Foursaken Media
Universala
Categoria: Games


Descriere: The Phantom Rift: a dark, ethereal world filled with mystery and powerful magic. You don’t know how or why you are there, only that you must find a way back to the True World at any and all costs…

Phantom Rift is an adventure/RPG with a unique battle …


Dimensiunea aplicatiei este: 130.7 Mb


Articolul precedentSpider-Man Unlimited a fost lansat in App Store Romania
Articolul următorPRET Romania iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.