iPhone 6 Plus – merita cumparat ?

  V-am spus astazi daca merita cumparat iPhone 6 dupa o saptamana de utilizare si o multitudine de articole dedicate disponibile in aceasta pagina si in acesta pagina, iar acum vine randul sa va spun daca iPhone 6 Plus merita cumparat. Spre deosebire de iPhone 6, iPhone 6 Plus are un ecran de 5.5 inch, 15.8 cm inaltime, 7.78 cm latime si ideea de a il putea utiliza oricand cu o singura mana nu trebuie sa existe in mintea voastra.

Merita cumparat iPhone 6 Plus ?

iPhone 6 Plus iDevice.ro

  iPhone 6 Plus este un smartphone mare, cel mai mare iPhone facut pana acum, un terminal dedicat celor carora le place sa vizioneze continut Full HD si nu sunt prea interesati de greutatea cu care utilizeaza dispozitivul. iPhone 6 Plus nu este un smartphone pentru orice utilizator, este un smartphone care va fi greu de utilizat in timp ce va plimbati pe strada, va arata oricui ce faceti pe el cand sunteti in metrou sau autobuz si trebuie sa stiti toate astea inainte de a il cumpara.

  Daca detineti un iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S sau iPhone 5, atunci trecerea la iPhone 6 Plus va fi una dramatica, deoarece diferenta in dimensiuni dintre acest terminal si cele vechi este enorma. Va trebui sa dati uitarii atat utilizarea cu o singura mana, cat si plasarea usoara in buzunare, insa toate aceste “minusuri” pot fi extrem de usor date uitatii cand vedeti cat de clare sunt imaginile afisate pe ecran si cat de bine veti utiliza aplicatiile, iar daca toate acestea va sunt pe plac, atunci iPhone 6 Plus merita cumparat.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=2xBUrgzZ6sQ&w=580&h=370]

  Daca detineti un iPhone 5S, atunci diferenta in performante fata de iPhone 6 Plus va fi una infima si singurul lucru pe care trebuie sa il luati in calcul este, din nou, marimea. iPhone 5S este la fel de rapid precum iPhone 6 Plus, iar daca treceti peste faptul ca va trebui sa faceti o schimbare majora si va doriti un ecran atat de mare, atunci iPhone 6 Plus merita cumparat.

  Daca detineti un terminal Android cu ecran mai mic de 4.5 inch, atunci intrati in categoria celor cu iPhone-uri vechi, adaugand la toate faptul ca veti trece la un smartphone mult mai rapid si mai stabil. Daca detineti un smartphone Android de top cu ecran similar, atunci doar pentru stabilitatea si siguranta iOS-ului ati putea spune ca iPhone 6 merita cumparat, deoarece in rest veti avea parte de aproximativ aceleasi functii.

  La final trebuie sa adaug faptul ca folosind iPhone 6 Plus timp de o saptamana nu voi renunta la el, imi place autonomia mai mare decat a oricarui alt iPhone, imi place ecranul Retina HD care afiseaza imagini grozave si imi place sa vad totul pe un ecran mai mare. Din punctul meu de vedere iPhone 6 Plus merita cumparat fara discutie daca navigati foarte mult pe internet, va uitati la clipuri video si mai ales daca folositi software de productivitate sau editare foto/video.