Românii s-ar fi speriat de problemele iPhone 6 și iPhone 6 Plus, mulți utilizatori Android intenționează să le cumpere

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost așteptate de foarte mulți români, dar conform unei companii numită iSense Solutions, 34% dintre ei s-ar fi răzgândit să achiziționeze produsele după aflarea faptului că ele s-ar îndoi în timpul plasării în buzunare. Studiul susține că 90% dintre românii care locuiesc în orașe au aflat despre lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus, 42% dintre ei aflând și că ele s-ar indoi destul de ușor, dar înainte de a afla această informație doar 16% dintre cei care au aflat de existența terminalelor ar fi fost interesați să le cumpere.

  Dintre toți utilizatorii care au participat la acest studiu, numărul fiind necunoscut de către mine la ora scrierii acestui articol, doar cei care mai dețin un produs Apple au cea mai mare intenție de achiziție a noilor terminale. În imaginea de mai sus piteți observa totuși că în rândul posesorilor de terminale Android există o cifră cumulată destul de mare de utilizatori care sunt interesați să cumpere noile produse ale companiei Apple, de îndată ce ele vor fi disponibile în stocurile magazinelor.

  Sincer să fiu, interesul vis-a-vis de iPhone 6 și iPhone 6 Plus a fost foarte mare, rămâne foarte mare în continuare și problemele inventate de către unii pot speria doar utilizatorii naivi.

  Pe voi v-au convins problemele cu indoirea sa nu mai cumparati noile terminale Apple ?