RO-ALERT: Avertismentul lui Raed Arafat pentru Toti Romanii

RO-ALERT Avertisment Raed Arafat

RO-ALERT este un sistem implementat in Romania de catre autoritati pentru ca romanii sa primeasca alerte in situatiile in care in tara au loc evenimente care pot pune in pericol vietile oamenilor, iar in contextul evenimentelor meteo din ultimele zile, Raed Arafat are un avertisment pentru Romani.

Raed Arafat le spune romanilor sa nu ignore alertele care vin prin RO-ALERT in momentul de fata, iar asta pentru ca ele au menirea de a ii ajuta pe oameni sa isi protejeze viata, seful DSU spunand ca nici dezactivarea nu este recomandata petnru a putea ramane in siguranta.

RO-ALERT nu are un istoric prea bun in ochii multor romani din cauza faptului ca unele dintre alerte n-au fost chiar atat de apreciate de catre oameni, insa sistemul este foarte util pentru a proteja vietile oamenilor, asa ca ar fi bine sa il mentineti activ.

“Dacă se emite o alertă, să asculte şi să se adăpostească oamenii. La urban, riscul la vijelii e să cadă obiecte, pomi, stâlpi şi să lovească oameni. De aceea, când primesc mesaj Ro Alert, oamenii să se adăpostească undeva şi apoi pot pleca să circule în siguranţă. Rog să nu-şi dezactiveze aplicaţia Ro-Alert.”