PreferenceTag2 permite reorganizarea meniurilor aplicatiei Settings a iOS 8

PreferenceTag2

  PreferenceTag2 este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru posesorii de iDevice-uri care ruleaza iOS 8, iar cu ajutorul sau putem reorganiza meniurile de setari disponibile in aplicatia Settings. Tweak-ul are un meniu de setari propriu si ne permite sa cream diverse tag-uri in baza carora sunt reorganizate meniurile aplicatiei pentru a avea acces mai usor la functiile care sunt cele mai importante pentru noi.

PreferenceTag2 is a revolutionary extension that will allow you to enhance your Preferences app. With this extension you can group your preferences in Tags (folder). When a creating a Tag you can choose his name and image (from a file or a default list). You can rearrange your Preferences, protect them by setting a Passcode in PreferenceTag2 and hide them. PrefereceTag2 is fully customizable; in fact you can download a theme from cydia and then select your favourite theme. Those are his features:

  • Group your preferences in Tags (folder);
  • Move, arrange your preferences like you want;
  • Set a passcode for your preferences;
  • Hide specific preferences;
  • PreferenceTag 2 can be themed.

  Totul functioneaza prin crearea unor foldere speciale in aplicatia Settings a iOS 8, ele permitandu-ne sa accesam rapid orice ne intereseaza fara prea mult efort. In momentul de fata niciun alt tweak nu ofera o functionalitate asemanatoare si fara un sistem de cautare a setarilor disponibile in aplicatia Settings, o alternativa mai buna pentru cautarea in aplicatie nu veti gasi in momentul de fata.

  PreferenceTag 2 este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia..