CES 2015: Incipio lanseaza husele pentru iPad cu ecran ce afiseaza notificarile

Incipio Prompt Notification Folio CES 2015

  CES 2015 ne aduce de la Incipio husele Prompt Notification Folio, primele ale producatorului care au integrat un LED pentru afisarea notificarilor primite pe tableta. Desi compania Apple are un brevet de inventie pentru un Smart Cover cu o asemenea functionalitate, cei de la Incipio s-au gandit sa produca o husa care sa o ofere acum utilizatorilor.

  Ecranul OLED vizibil in imagini are dimensiuni mici, insa el poate afisa suficient de mult text al unei notificari pentru a sti daca ea merita citita sau nu. Mai exact, in alerta vom vedea de la cine am primit notificarea, si o parte din textul sau, adica exact ceea ce am vedea si pe ecranul de blocare al terminalelor iPhone sau ale tabletelor iPad.

Incipio Prompt Notification Folio – husa cu ecran LED ce-ti afiseaza notificarile de pe iPhone sau iPad

  Desi Incipio Prompt Notification Folio pot da ideea ca afiseaza notificarile doar pentru tabletele iPad pe care le protejeaza, realitatea este putin diferita. Producatorii huselor sustin ca ele pot afisa notificari inclusiv pentru un terminal iPhone conectat tot timpul la husa, astfel ca nu veti fi obligati sa va conectati doar tableta pentru a afla rapid ceva important.

Incipio Prompt Notification Folio CES 2015 1

  Notificarile afisate de catre Incipio Prompt Notification Folio includ email-uri, mesaje text sau orice alte notificari pe care le-ar afisa un smartwatch normal. Husele Incipio Prompt Notification Folio includ o baterie proprie care poate mentine ecranul in functiune timp de 7 – 10 zile la o singura incarcare, astfel ca nu va trebui sa il incarcati in mod constant.

  Conexiunea dintre dispozitivul vostru si husa se face prin Bluetooth, de aici venind si compatibilitatea cu terminalele iPhone. Deocamdata nu se stie cand vor fi lansate husele Incipio Prompt Notification Folio, insa ele sunt unele dintre cele mai interesante prezentate pana acum la CES 2015 pentru iPhone si iPad.