DESCARCA iOS 8.3 beta 2 pentru iPhone si iPad

descarca iOS 8.3 beta 2

  iOS 8.3 beta 2 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu mai putin de 2 zile in urma de catre compania Apple, actiunea mirand majoritatea dezvoltatorilor de aplicatii, ei fiind singurii care pot instala aceasta versiune a sistemului de operare. Conform primelor informatii obtinute pentru iOS 8.3, compania Apple a implementat o optiune pentru dezactivarea 3G, dar si wireless CarPlay impreuna cu un sistem de autentificare in 2 pasi pentru Google si suport pentru Apple Pay in China. In iOS 8.3 beta 2 Apple a implementat suport pentru 8 noi limbi in Siri si 300 de caractere emoji, astfel ca vom avea parte de multiple noutati interesante dupa instalare..

DOWNLOAD iOS 8.3 beta 2

  Daca sunteti interesati sa descarcati iOS 8.3 beta 2 pentru terminalele voastre o puteti face, dar NU VETI PUTEA FACE INSTALAREA decat daca aveti un UDID inregistrat pentru dispozitiv. In aceasta idee, daca instalati iOS 8.3 beta 2 si faceti un backup datelor voastre, nu veti putea folosi acel backup intr-o versiune mai veche a iOS, deci il veti putea utiliza abia peste cateva luni de zile. Puteti descarca iOS 8.3 beta 2 din aceasta pagina iar daca sunteti interesati de inregistrarea unui UDID, trimiteti un email la zaone@idevice.ro pentru detalii.

  Inainte de a trimite email-ul va atentionez ca iOS 8.3 va fi testat public incepand de la jumatatea lunii viitoare, astfel ca poate ar fi bine sa mai aveti putina rabdare.

13 COMENTARII