Apple Watch este promovat in tari pentru care lansarea inca nu a fost anuntata

Apple Watch Elvetia

  Apple Watch urmeaza sa fie lansat in nu mai putin de 9 tari de pe glob in data de 24 aprilie, el urmand a fi disponibil pentru precomanda din data de 10 aprilie in aceleasi tari si desi acolo Apple il promoveaza inca de saptamana trecuta, iata ca acelasi lucru se intampla si in alte zone de pe glob. Mai exact, in imaginea de mai sus avem prezentat un Apple Store din Elvetia in care Apple promoveaza Apple Watch, tara nefacand parte din grupa de tari programate pentru primul val de lansari.

  Desi tara nu a fost aleasa pentru lansarea initiala, vorbim totusi despre o tara cu multi producatori de ceasuri competitori Apple, tot acolo urmand a incepe maine un important targ international dedicat pasionatilor de ceasuri. Avand in vedere ca producatorii elvetieni de ceasuri incep sa se teama de impactul pe care l-ar putea avea Apple Watch in ceea ce le priveste vanzarile, actiunile celor din Cupertino ar putea crea probleme pentru ei.

  Desi Apple Watch nu va fi vandut oficial in Elvetia, ar fi interesant daca Apple l-ar prezenta in cadrul BaselWorld, conferinta internationala mentionata anterior, compania americana putand atrage extrem de multa atentie pentru produsul sau.