Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 si iPhone 6 Plus mai ieftine la un operator din...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus mai ieftine la un operator din Romania decat in Apple Store!

iPhone 6 plus hero

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt incepand de astazi mai ieftine la un operator de telefonie mobila din Romania decat in Apple Store, terminalele putand fi achizitionate la preturi ce sunt cu pana la 15 euro mai mici decat cele practicate in Apple Store Europa. In aceasta pagina si in aceasta pagina avet toate modelele de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus disponibile la preturi mai mici decat cele practicate in Apple Store Europa, iar aici vorbim despre pretul de baza al dispozitivelor produse de catre Apple.

  Lansarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge pare asa fi motivat aceasta scadere a preturilor celor doua produse ale companiei Apple, iar pentru cei care sunt interesati de terminale vestea este buna deoarece acum le vor putea cumpara la un pret foarte bun. In general magazinele serioase din Romania comercializeaza iPhone 6 si iPhone 6 Plus la preturi de minim 700 de euro, astfel ca in cazul alegerii unei achizitii facute prin cei de la Vodafone veti beneficia de o reducere usoara care poate fi folosita pentru a cumpara un accesoriu pentrun oul vostru produs.

 • NicKel

  Au stoc si pret bunicel si la variantele serioase (de 64GB) 🙂

 • amfetamin

  De cel puțin o luna astea sunt prețurile la Vodafone,deci nu cred ca are de a face lansarea lui Galaxy S6/S6 Edge cu asta.

 • tudorel

  La telekom sunt cele mai ieftine

 • Nu sunt mai ieftine la pret standard.

 • adu

  Astea sunt telefoane BLOCATE in reteaua Vodafine la aceste preturi! Daca mai adaugi deblocarea nu mai sunt deloc mai ieftine ca in Apple store!

 • Marian Zanfir

  Asa e de mult. Nu e nici o reducere

 • Daca sunt codate, desi Vodafone a renuntat la practica de ceva vreme, decodarea este gratuita conform legii, deci nu platesti nimic. Asta daca le cumperi la pretul standard.