Prima Pagina iOS 8.3 iOS 8.3 beta 3 permite filtrarea listelor de mesaje, raportarea de spam...

iOS 8.3 beta 3 permite filtrarea listelor de mesaje, raportarea de spam si aplicatia Watch

2

iOS 8.3 filtrare mesaje

  iOS 8.3 beta 3 a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma de catre compania Apple, iar una dintre principalele noutati implementate este filtrarea de mesajele din lista de mesaje, aplicatia Watch si optiunea de a marca anumite mesaje ca si spam. Prima optiune are un buton dedicat in aplicatia Settings, Configurari, mai exact un meniul Mesaje, Messages, acolo ea fiind listate sub denumirea Conversation List Filtering.

  Activand aceasta optiune in iOS 8.3 beta 3 veti afisa in aplicatia Messages mesajele in doua categorii, una cu mesajele primite sau trimise de la/la contactele din agenta si una in care avet listate mesaje de la numere care nu se afla in agenda si nu doar atat. Mai mult, in cazul in care sunteti agasati de catre un contact sau un numar de telefon, exista inclusiv optiunea de a marca numarul de telefon sau Apple ID-ul ca fiind folosit pentru spam, iar serverele Apple se vor descurca cu el.

iOS 8.3 aplicatie Watch

  In final aplicatia Watch care va permite controlarea Apple Watch a fost inclusa de catre Apple in lista de aplicatii native a sistemului de operare, ea fiind afisata chiar in prima pagina de aplicatii. Cu mai multe detalii despre noutatile iOS 8.3 beta 3 voi reveni pe masura ce acestea vor fi disponibile.