juice pack H2PRO – carcasa impermeabila pentru iPhone 6

juice pack H2PRO iPhone 6 - iDevice.ro

juice pack H2PRO este o noua carcasa pentru terminale iPhone 6 lansata in cursul acestei zile de catre compania Mophie, ea promitand sa aduca un nou nivel de protectie pentru terminalele Apple. Vorbim despre o carcasa dedicata celor carora le place sa inoate si eventual sa filmeze aventurile subacvatice, sau sa isi monitorizeze activitatile de fitness.

In imaginea de mai susa veti prezentata carcasa juice pack H2PRO pentru iPhone 6, ea inchizand terminalul de exterior prin sistemul special de protectie conceput de catre Mophie, acesta tinand la distanta inclusiv praful. Carcasa este produsa dintr-un plastic dur cu un panou frontal din plastic flexibil, acesta fiind rezistent la zgarieturi, insa suficient de subtire pentru a nu afecta interactiunea utilizatorilor cu ecranele tactile, chiar si sub apa.

Waterproof protection and extra battery in one! The juice pack H2PRO is not only waterproof, it exceeds Military Standards for protection while providing more than 100% extra battery when you need it most. The juice pack H2PRO battery case has a slim design and fits great in your hand; extensive testing, MIL-STD 810G and IP-68 ratings confirm ultimate protection against drops, dirt, water or anything else the average day might bring.

Exact precum orice carcasa dedicata oamenilor care folosesc Touch ID, juice pack H2PRO ofera posibilitatea de a scana amprentele pentru deblocarea terminalelor, teoretic inclusiv sub apa, daca acest lucru este necesar. Carcasa ofera protectie de grad militar si are inclusa o baterie de 2750 mAh, terminalele iPhone 6 putand fi utilizate la maxim 1.2 metri sub apa pentru o perioada de nu mai mult de 30 de minute.

juice pack H2PRO este deocamdata disponibila pentru precomanda din website-ul celor de la Mophie, primele unitati urmand a fi livrate in luna iunie catre persoanele care inregistreaza o comanda acum.