ISOCASE transforma un iPhone 6 intr-o tableta iPad Mini

ISOCASE transforma iPhone in iPad MiniISOCASE transforma un iPhone 6 intr-o tableta iPad Mini, sau cel putin asta ne spun producatorii carcasei prezentate in clipul video de mai jos, ea fiind conceputa pentru a le oferi posesorilor de smartphone-uri “functionalitatea unei tablete. Clipul video de mai jos prezinta transformarea prin care trece un iPhone 6 pentru a deveni o tableta iPad Mini, iar practic simpla introducere a sa in carcasa rezolva intreaga problema pentru utilizatori.

ISOCASE este capabila sa tina terminale iPhone sau smartphone-uri Samsung Galaxy S, ea avand o baterie de 10.000 mAh, dar si un sistem inteligent care mareste imaginile pentru a le afisa pe un ecran mai mare. Separat de toate acestea, carcasa este rezistenta la impact si protejeaza terminalele de praf sau alt tip de mizerie, intregul concept din spatele sau fiind foarte interesant, cel putin in teorie.

ISOCASE solves the two main problems with all smartphones – low battery life and breakability. ISOCASE transforms your ordinary smartphone into ‘The Beast’, a full-sized ultra-durable tablet. All is simple- just put your smartphone inside the ISOCASE and enjoy unprecedented protection, rich and sound along with multiplied battery life.

Creatorii ISOCASE nu vorbesc absolut deloc despre tehnologia din spatele carcasei si cum este transformat iPhone 6 intr-o tableta iPad Mini, insa probabil acest lucru era de asteptat. Chiar si asa, ISOCASE este deocamdata departe de a fi finantata, insa ideea din spatele sau este extrem de interesanta, desi in trecut alti producatori au incercat sa ofere functii similare fara prea mult succes din cauza lipsei de utilitate.

Voi ce parere aveti despre ISOCASE ?