Carcasa Clear View zgarie ecranul Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge ecran zgariat carcasa Clear ViewSamsung Galaxy S6 Edge a fost lansat de catre compania Samsung impreuna cu o carcasa Clear View menita s aprotejeze dispozitivul si ecranul sau de zgarieturi sau lovituri, insa din pacate aplicarea sa are efect invers. Conform unora dintre utilizatorii care au cumparat Samsung Galaxy S6 Edge si o carcasa Clear View, aceasta zgarie ecranele terminalelor in timpul folosirii zilnice, totul fara ca Samsung sa recunoasca in mod oficial problema.

Se pare ca mizeria prinsa intre carcasa Clear View si ecranul Samsung Galaxy S6 Edge genereaza zgarieturi in timpul miscarilor ce au loc in mod natural in timpul folosirii, zilnice a terminalelor sau a plasarii in buzunare. Carcasa Clear View a fost gandita pentru a proteja ecranul si spatele Samsung Galaxy S6 Edge, ambele fiind din sticla, insa frecarea mizeriei de ecran genereaza zgarieturi, acestea fiind vizibile inclusiv pe butonul Home.

Un numar mare de utilizatori s-a plans de existenta acestei probleme pana acum, iar cei de la Samsung evita sa ofere detalii cu privire la faptul ca propria lor carcasa Clear View zgarie ecranul Samsung Galaxy S6 Edge si probabil seva tine la distanta de tot. Ca sa fiu sincer, e destul de neobisnuit ca utilizatorii care cumpara accesorii pentru protejarea terminalelor sa primeasca in schimb problemele pe care incearca sa le evite, insa cu Samsung orice este posibil.

Samsung Galaxy S6 Edge carcasa Clear View
Carcasa Clear View pentru Samsung Galaxy S6 Edge

Acelasi lucru poate fi spus totusi si despre compania Apple, deoarece carcasa Bumper facuta pentru iPhone 5 zgaria marginile metalice ale produsului celor din Cupertino, foarte multi utilizatori raportand faptul ca vopseaua folosita pentru el disparea dupa aplicarea Bumper-ului.

Avand in vedere ca Apple nu a reactionat in vreun fel in fata acelei probleme, daca Samsung nu o va face acum, nimeni nu o poate blama in vreun fel, desi zgarierea ecranului este mult mai problematica decat zgarierea marginilor laterale.

Samsung Galaxy S6 Edge ecran zgariat carcasa Clear View 1