COVR – carcasa care iti permite sa faci poze fara a fi vazut

COVRCOVR este o carcasa care permite efectuarea de poze sau clipuri video in orice fel de condutii fara a fi vazuti de catre persoanele pe care le inregistram si asta multumita unui mecanism inteligent. In imaginile acestui articol si in clipul video de mai jos puteti vedea carcasa “in actiune” si observati ca vorbim despre un sistem inteligent care foloseste o lentila pentru a inregistra imagini din preajma noastra chiar daca nu indreptam camera terminalelor spre ceea ce dorim sa inregistram.

COVR este in primul rand o carcasa care protejeaza terminalele noastre iPhone de lovituri sau cazaturi, rolul sau secundar fiind de a ne permite sa inregistram poze fara a fi “descoperiti” de catre persoanele din jurul nostru. Lentila care permite inregistrarea pozelor incognito este retractabila, astfel ca o vom activa doar atunci cand chiar avem nevoie sa o utilizam, dar nu inainte.

The COVR Photo Camera-Lens Case is a U.S. patented protective iPhone case with a built in sliding camera lens which allows anyone who takes pictures with their mobile phone to capture candid moments of the world around them.Through it’s unique design and the high-quality prism which we built directly into the case, COVR frees you to take pictures more easily with one hand and with more subtlety because you can hold your phone in various angles and positions and NOT just in front of your face.

Compatibila cu iPhone 6, carcasa COVR nu afecteaza in vreun fel calitatea pozelor inregistrate cu terminalele noastre, deci ele ar trebui sa fie, teoretic, cel putin la fel de bune precum cele inregistrate normal. Carcasa este interesanta si cu siguranta pot fi gasite o multitudine de utilitati pentru ea, insa ramane de vazut daca ideea va motiva suficient de multe persoane sa sustina finantarea sa.