Primul Apple Watch din aur distrus cu 2 magneti (Video)

Apple Watch Aur distrus magnetiApple Watch Edition, sau Apple Watch din aur, a inceput sa fie livrat de catre compania Apple la finalul lunii trecute si am vazut atunci primele prezentari si unboxing-uri, insa abia acum vedem si un test de rezistenta.

Cineva ne prezinta in clipul video de mai jos ceea ce sustine el a fi un Apple Watch din aur in valoare de 10.000 de dolari, acesta fiind distrus aproape complet folosind doi magneti care in momentul impactului au aplicat 294 de kilograme de forta pe ceasul inteligent.

Dupa cum veti vedea si inclip, ceasul este lovit cu o forta atat de mare incat scoate si scantei, insa acesteai nu vin de la bateria sa, deoarece desi ecranul este distrus complet, Apple Watch-ul din imagini continua sa functioneze, ba chiar sa se si incarce.

Desigur ca de la un singur clip video nu ne putem da seama daca Apple Watch-ul este intr-adevar din aur sau vorbim despre un Apple Watch placat cu aur, astfel ca ramane ca voi sa credeti sau nu daca prezentatorul are dreptate sau nu.

WHAT BETTER WAY TO PUT THE 38MM 18K YELLOW GOLD APPLE WATCH EDITION TO USE THEN TO CRUSH IT WITH 2 POWERFUL NEODYMIUM MAGNETS EQUALING TO 650 POUNDS OF FORCE!

Lasand acest lucri la o parte, Apple Watch-ul sufera un impact puternic, insa reuseste sa “supravietuiasca” pentru a “spune” povestea unui tehnician Apple deoarece ecranul a inregistrat cu siguranta impactul foarte puternic.

Desi am vazut foarte multe metode de a distruge produsele Apple, trebuie sa recunosc faptul ca aceasta este una dintre cele mai inovative, pana acum magnetii nefiind folositi pentru a distruge terminale iPhone, insa am o presimtire ca lucrurile se vor schimba.