Rezolvare eroare Apple Driver hasn’t been found pentru jailbreak

Rezolvare eroare Apple Driver hasnt been foundEroarea Apple Driver hasn’t been found, please download and install iTunes este afisata de catre programul de jailbreak TaiG atunci cand incercati sa faceti jailbreak pentru iOS 8, iOS 8.1, iOS 8.2 sau iOS 8.3, totul avnad legatura cu driverele iTunes instalate in calculatoarele voastre.

Solutia de iOS 8.3 jailbreak lansata astazi mi-a afisat pentru prima oara aceasta eroare si rezolvarea pentru problema este destul de simpla, ea implicand o reinstalare a programului iTunes, dar a unei versiuni speciale oferite de catre compania Apple.

Eroarea Apple driver hasn’t been found impiedica utilizarea programului de jailbreak TaiG pe calculatoarele care nu au instalate driverele corecte pentru a exploata sistemul de operare, astfel ca trebuie sa o rezolvati, altfel riscati sa ramaneti fara jailbreak.

Aceasta eroare poate fi afisata si in cazul in care nu aveti iTunes instalat in calculatorul vostru si driverele nu exista, dar si atunci cand aveti o versiune veche a iTunes, sau aveti o versiune a programului care are driverele incorecte pentru hardware-ul calculatorului.

Rezolvare eroare Apple Driver hasnt been found

Pentru a rezolvare eroarea Apple Driver hasnt been found trebuie sa urmati pasii de mai jos. Desi acest lucru nu s-a dovedit a fi necesat in cazul meu, se recomanda dezinstalarea iTunes inainte de a face acesta procedura, ea putand fi facuta din Control Panel > Programs and Features, insa exista sansa sa pierdeti libraria de aplicatii/muzica.

  1. Descarcati o versiune speciala a iTunes din aceasta pagina.
  2. Accesati programul de instalare si urmati pasii pentru instalare.
  3. Deschideti programul de jailbreak TaiG si faceti jailbreak.

In cazul meu instalarea noii versiuni a iTunes peste cea veche s-a facut fara probleme si probabil pentru toata lumea procedura poate fi la fel de simpla, asa ca teoretic nu ar trebui sa faceti in prealabil dezinstalarea programului din calculator.

Acestea fiind spuse, daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.

9 COMENTARII