11 milioane de oameni testeaza Apple Music

Apple Music 11 milioaneApple Music are 11 milioane de abonamente inregistrate pentru a testa serviciul de streaming conform companiei Apple, cei din Cupertino oferind astazi primele date publice privind sistemul lor.

Saptamanile trecute au aparut primele informatii privind numarul de utilizatori ai serviciului Apple si atunci partenerii companiei sustineau ca Apple Music are 10 milioane de utilizatori inregistrati, insa se pare ca in realitate cifra este cu 10% mai mare pentru un total de 11 milioane.

Eddy Cue este, desigur, entuziasmat de numarul foarte mare de persoane care au ales sa testeze Apple Music timp de 3 luni, iar dintre cele 11 milioane de activari facute, se pare ca 2 milioane sunt pentru abonamente de familie care au un pret aproape dublu fata de cel individual.

Pentru ca vorbim despre 11 milioane de activari de abonamente trial facute intr-o singura luna, compania Apple trebuie felicitata pentru realizare, insa ea nu dezvaluie in vreun fel sau altul succesul real al Apple Music, acest lucru urmand a deveni evident abia din luna octombrie.

One month after unveiling its new streaming music service, Apple has locked in 11 million trial members, company executives tell us. “We’re thrilled with the numbers so far,” says Eddy Cue, Apple’s senior vice president of Internet software and services, adding that of that sum 2 million have opted for the more lucrative family plan at $14.99 a month for up to six people.

Oamenii sunt curiosi din fire si din moment ce Apple Music este oferit gratuit, era normal ca un numar foarte mare de persoane sa isi activeze abonamentele, insa ramane de vazut cati dintre milioanele de utilizatori existenti vor si plati pentru Apple Music in toamna.

Ca sa fiu sincer, cred ca in final intre 25% si 40% dintre cei care testeaza Apple Music vor si plati pentru serviciu, iar cifra va putea fi calculata abia in toamna deoarece aceasta cifra de 11 milioane de activari va creste in urmatoarea perioada.