Clona HTC a iPhone 6 apare intr-o noua imagine convingatoare

HTC Aero A9 clona a iPhone 6HTC Aero A9 este o clona a iPhone 6 produsa de catre compania HTC si daca imaginea de ieri nu v-a convins de similaritatile dintre cele doua smartphone-uri, poate ca aceasta din partea stanga o va face fara a mai lasa vreun dubiu.

Imaginea a fost inregistrata astazi in Asia si ea demonstreaza cat se poate de clar faptul ca HTC Aero A9 seamana foarte bine cu iPhone 6 cand este privit din spate, culoarea carcasei si dimensiunile terminalului fiind totusi diferite.

Alte puncte importante de diferentiere sunt camera cu flash LED pozitionate in partea central superioara a carcasei, dar si logo-ul HTC care este pozitionat exact in mijlocul carcasei, insa in rest vedem inclusiv dungile despartitoare ale carcasei care formeaza 3 sectiuni distincte.

Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam ca HTC sa copieze intr-un asemenea mod iPhone 6, insa avand in vedere problemele financiare ale companiei, poate ca era de asteptat ca acest lucru sa se intample mai devreme sau mai tarziu.

UPDATE: Iata si o poza care prezinta ceva mai bine lucrurile.

iPhone identic htc a9

6 COMENTARII

  1. In primul rand..este urat cu draci :)) deci camera aia micuta cocotata acolo sus creaza o impresie ca ar fi un telefon ciclop.

    In al-2lea rand,nu dungile sunt elementul copiat de la Iphone, pt ca si M7 si M8 si M9 au acelasi set de dungi, aici Apple s-a inspirat de la Htc,vechea poveste pe care orice fan Apple o neaga.

    Ceea ce creaza senzatia de copiat este forma telefonului,spatele aplatizat si forma la colturi a telefonului.

  2. Apple nu a copiat HTC. iPhone 6 e un iPhone 5 mai mare, rotunjit la margini si fara sticla pe spate. Si sunt sigur ca daca A9 avea o camera mai mare asemenator cu M9 nimeni nu observa asemanarea.

  3. asa este fanii apple neaga ca apple a “furat” o line despartitoare ce delimiteaza partea de sus si jos de mijlocul telefonului, dar cum ramana ca apple acele linii le-a continuat si in partea superioara/inferioara a telefonului ceea ce htc nu are, dar ce facem cu camerele diferit pozitionate, ce facem cu gauriile de la dif., ce zici de faptul ca iPhone are partea din spate plata si htc bombata? din poza care ai postat-o nu reiese decat ca iPhone e diferit de htc insa daca tu vrei sa spui ca cele doua tel sunt relativ identice n-ai decat.

  4. Exact ce mi-ai raspuns tu acum,asta iti pot zice si eu la poza de mai sus cu acest Htc Aero sau cum ii zice.

    Dungile de pe spate nu sunt ca la Iphone pt ca nu sunt si in partea de sus,sunt doar simple linii, camera este pozitionata altfel,deci nu seamana cu cea de la Iphone, iar fix in mariginile telefonului sunt putin mai bombate decat la Iphone.
    Asta inseamna ca nu e copiat nu?

  5. Dar cine a zis ca nu seamana? e copie 100% … dar nu datorita dungilor…htc a folosit astfel de dungi pe modele mai vechi cum e m7 … asta a zis si EuGeorge si lumea ii sare in cap acum ^^