iPhone 6S – chip A9, Force Touch, 4G+, 2 GB RAM, camera mai buna, dar fara versiune roz

iPhone 6S functii confirmateiPhone 6S cu chip A9, Force Touch, 4G+, 2 GB RAM, camera mai buna si lansarea din 18 septembrie, au fost confirmate de catre un reprezentant al operatorului de telefonie mobila China Telecom, el afirmand totusi ca versiunea roz zvonita pentru lansare nu ar exista inca.

Persoana care ofera aceste informatii privind functiile iPhone 6S este unul dintre managerii uneia dintre diviziile operatorului de telefonie mobila, astfel ca are cu siguranta acces la tot tipul de detalii cu privire la ceea ce se testeaza in cadrul companiei pentru lansare intr-un moment sau altul.

Practic, tot ceea ce ne-a spus acum aceasta persoana am aflat acum cateva luni de zile, primele zvonuri care spuneau ca iPhone 6S are un chip A9 cu procesor triple-core si 2 GB RAM aparand inca la inceputul acestui an, Apple testand atunci noua componenta pentru terminalele sale.

Dupa aceeam al aflat ca iPhone 6S are Force Touch integrat, compania Apple preluandu-l de la Apple Watch si MacBook-urile sale pentru a le oferi utilizatorilor noi functii, iar luna trecut am aflat in detaliu si cum va functiona Force Touch in iPhone 6S dupa lansare.

Functiile iPhone 6S dezvaluite de China Telecom

Mergand mai departe, unele surse au confirmat faptul ca iPhone 6S este compatibil 4G+ si atinge viteze de 300 Mbps pentru navigare pe internet, componenta care ofera aceasta functionalitate fiind prezentata intr-o imagine impreuna cu viitoarea placa de baza a dispozitivului.

Despre camera de 12 megapixeli a iPhone 6S am auzit in diverse randuri si asta pentru ca vorbim despre o imbunatatire majora pentru o componenta foarte importanta, terminalul urmand a filma deasemenea in format 4K, daca zvonurile se vor adeveri luna viitoare.

In final am aflat si ca un iPhone 6S roz urmeaza sa fie lansat de catre cei din Cupertino, insa reprezentantul China Telecom nu a auzit despre existenta unui asemenea dispozitiv, asa ca aparitia sa ramane in continuare doar posibila, dar mult mai putin probabila.

iPhone 6S si iPhone 6S vor fi prezentate pe 9 septembrie de catre Apple, lansarea din 18 septembrie fiind deasemenea confirmata de catre aceasta sursa.