iPad Mini 4 are un ecran mai bun ca iPad Air 2

iPad Mini 4 ecran mai buniPad Mini 4 are un ecran mai bun decat cel implementat de catre compania Apple in iPad Mini 3, sau cel putin acesta a fost rezultatul unui test efectuat pentru a verifica in detaliu calitatea componentei implementate de catre cei din Cupertino.

Conform celor de la DisplayMate, iPad Mini 4 reda la fel de multe culori precum iPad Air 2, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, acuratetea acestora fiind identica cu cea a tabletei si smartphone-urilor Apple, gama de culori fiind imbunatatita si ajungand la 101%, procentul fiind mai mare decat cel de 62% al iPad Mini 3.

Separat iPad Mini 4 are si o rata de reflexie de doar 2% fata de 6.5% cat are iPad Mini 3 si 9% cat are versiunea originala a iPad Mini. Mai mult decat atat, ecranul iPad Mini 4 are un rating de contrast de 225 in cazul vizualizarii imaginilor in lumina ambientala puternica, deci imaginile vor fi redate foarte clar cand tableta este folosita afara.

But in terms of real-world viewing conditions, the record low 2.0% screen Reflectance actually makes a bigger visual difference for the image colors and image contrast that you actually see because ambient light washes out and degrades the displayed images and reduces screen readability – so [the iPad mini 4’s] record low Reflectance actually makes a bigger difference!

Conform testelor, iPad Mini 4 are o rata de contrast in lumina ambientala ce este de 2.5 pana la 3.5 ori mai mare decat cea a iPad Mini 3 si a majoritatii tabletelor disponibile pe piata, ecranul sau fiind cu pana la 36% mai bun decat cel al iPad Air 2 in testele realizate.

Practic ceea ce trebuie sa intelegeti de aici este ca iPad Mini 4 are un ecran ce este mult mai bun decat cel al iPad Air 2 cand vine vorba de redarea culorilor, a imaginilor in lumina directa a soarelui si nu doar atat, achizitionarea sa oferind o experienta de utilizare foarte buna pentru tablete iPad.

V-am spus astazi ca iPad Mini 4 poate fi cumparata din Romania din aceasta pagina.