Tim Cook viziteaza fanii ce asteptau lansarea iPhone 6S

Tim Cook lansare iPhone 6STim Cook si Angela Ahrendts au pastrat o traditie initiata de catre compania Apple cu multi ani in urma, mai exact cea in care vicepresedintii si CEO-ul viziteaza Apple Store-urile in momentul lansarii unor produse noi si importante.

Tim Cook, prezent in imaginea de mai sus, a vizitat Apple Store-ul din Georgetown pentru lansarea iPhone 6S si a fost asaltat de catre fanii dornici sa isi faca un selfie cu omul care conduce Apple si a directionat echipele care au dezvoltat cele mai recente smartphone-uri ale celor din Cupertino.

Angela Ahrendts lansare iPhone 6S

Angela Ahrendts este vicepresedintele senior care conduce divizia de retail din cadrul Apple, mai exact administreaza toate Apple Store-urile din lume si ea a fost prezenta pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din Londra, fanii fiind entuziasmati sa o vada acolo.

Separat se pare ca restul vicepresedintilor Apple nu au vizitat vreun Apple Store cu ocazia lansarii iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel ca Eddy Cue sau Phil Schiller au ramas sa coordoneze marketing-ul si serviciile de internet ale companiei Apple.