Arcam MusicBoost – carcasa cu amplificator audio

Arcam MusicBoostArcam MusicBoost este o carcasa prezentata recent pentru terminalele iPhone, ea fiind gandita pentru a oferi un amplificator autio si o baterie externa integrata in ideea de a imbunatati experienta de utilizare a iPhone.

Mai exact, Arcam MusicBoost are o baterie inclusa care ar trebui sa creasca cu pana la 120% autonomia bateriei terminalelor iPhone 6 si iPhone 6S, iar in ceea ce priveste amplificatorul audio, acesta functioneaza doar dupa introducerea unei perechi de casti in portul audio al carcasei.

Amplificatorui audio DAC al Arcam MusicBoost inlocuieste sistemul standard al iPhone-ului de a transmite muzica prin castile conectate la el, astfel ca teoretic ar trebui sa aveti parte de o experienta extrem de buna pentru ascultarea oricaror melodii prin terminalele voastre.

Avand in vedere ca vorbim despre un amplificator audio suplimentar existent in Arcam MusicBoost, orice fel de sunete audio redate de catre iPhone vor fi imbunatatite, indiferent de ce aplicatie sunt ele produse, acest sistem consumand o parte din energia bateriei externe.

Arcam MusicBoost nu este deocamdata disponibila pentru achizitie, dar urmeaza sa fie lansate pe piata in urmatoarele luni la un pret de aproximativm 180 – 200 de euro.