Recents 2 aduce lista de apeluri in Notifications Center

0

Recents 2Recents 2 este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru posesorii de iPhone-uri, el oferindu-ne posibilitatea de a vizualiza in Notifications Center lista de apeluri a iOS 9.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata totul si vorbim despre o sectiune speciala a Notifications Center in care este afisata lista de apeluri din aplicatia Phone, Telefon, a terminalelor iPhone, interactiunea cu ea fiind facuta exact precum in aplicatia dedicata a sistemului de operare.

Avand in vedere ca Recents 2 afiseaza intreaga lista de apeluri in Notifications Center, acest meniu poate fi invocat inclusiv din orice alta aplicatie din iOS au chiar din LockScreen, asa ca puteti apela extrem de rapid orice persoana pe care doriti.

Recents 2 keeps your call history coupled with Notification Center on your iDevice. It adds another tab to Notification Center and from where you can view all your call history and made calls without unlocking your device or launching the stack Phone app. It also allows you to manage your call history (like adding a call to existing contact or creating a new contact from a call) from any hassle.

Recents 2 este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.