Primele carcase Samsung Galaxy S7 au fost certificate

Samsung Galaxy S7 specificatii tehnicePrimele carcase pentru Samsung Galaxy S7 au fost certificate in vederea vanzarii in SUA si Indonezia, compania Samsung pregatind in mod clar lansarea noului sau smartphone, el urmand a fi prezentat lunaviitoare in cadrul Mobile World Congress 2015.

Samsung Galaxy S7 are numele de cod SM-G930, iar acesta este vizibil in documente publicate de catre autoritatile de certificare din Indonezia si SUA, acestea prezentand o carcasa LED View Cover creata de catre Samsung, ea fiind disponibila si pentru un terminal cu numele de cod SM-G935.

Anul trecut Samsung Galaxy S6 a avut numele de cod SM-G920 si Samsung Galaxy S6 Edge a avut numele de cod SM-G925, asa ca in baza certificarii facute acum ni se sugereaza faptul ca Samsung ar urma sa lanseze un Samsung Galaxy S7 Edge cu numele de cod SM-G935.

In baza informatiilor oferite de catre autoritati se pare ca atat Samsung Galaxy S7, cat si Samsung Galaxy S7 Edge, urmeaza sa fie lansate impreuna, iar carcasele LED View Cover ar urma sa fie disponibile pentru ambele dispozitive chiar din prima zi, desi nu se stie sigur ce functionalitate vor avea ele.

carcase Samsung Galaxy S7

Avand in vedere ca primele carcase pentru Samsung Galaxy S7 au fost deja certificate, probabil nu va trece foarte mult timp pana cand vom vedea si certificarea terminalelor in sine, lansare alor putand avea loc in prima sau a doua jumatate a lunii martie.

1 COMENTARIU