iOS 9.3 public beta 3 a fost lansat

iOS 9.3 public beta 3 a fost lansat la doar doua zile dupa ce iOS 9.3 beta 3 a fost pus la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, astfel ca incepand din aceasta seara si utilizatorii obisnuiti de iPhone, iPad si iPod Touch-uri pot incerca noua versiune a sistemului de operare.

Apple nu a anuntat care sunt noutatile iOS 9.3 beta 3 si nu a publicat vreo lista de schimbari pentru iOS 9.3 public beta 3, iar din ceea ce am aflat de aseara si pana astazi, compania Apple nu a facut modificari vizibile pentru cea mai recenta versiune a sistemului sau de operare.

Din pacate compania Apple nu a publicat o lista de schimbari pentru iOS 9.3 beta 3, insa stim de saptamanile trecute ca iOS 9.3 aduce pentru noi sistemul Night Shift, posibilitatea de a proteja notite cu parola ori Touch ID, noi scurtaturi pentru 3D Touch, un sistem multi-user pentru iPad si o serie de alte imbunatati pentru functionalitatea generala a terminalelor noastre.

Dimineata v-am prezentat o comparatie intre performantele iOS 9.2.1 si iOS 9.3 beta 3, prima versiune a sistemului de operare avand un avantaj din acest punct de vedere, asa cum v-am spus si in articolul in care am vorbimt de primele impresii despre iOS 9.3 beta 3.

iOS 9.3 public beta 3 poate fi instalat prin sistemul Actualizare Software, Software Update, al iOS daca aveti o versiune anterioara instalata, deci va trebui sa accesati Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

UPDATE: Aici puteti afla cum faceti instalarea iOS 9.3 public beta 3.