Filmul Steve Jobs a adus un nou premiu unuia dintre actori

Filmul Steve Jobs nu a avut chiar atat de mult succes in box office-ul american, insa in ciuda faptului ca a fost evitat in cinematografe, premiile nu s-au ferit de filmul produs de catre cei de la Universal, un nou premiu fiind adaugat la lista existenta in momentul de fata.

Mai exact, actrita Kate Winslet a castigat un premium BAFTA pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, acesta fiind al doilea premiu adjudecat de catre ea pentru reprezentatia din filmul Steve Jobs, actorii fiind pe deplin apreciati pentru munca depusa pentru pelicula.

Kate Winslet a castigat si un Glob de Aur pentru rolul jucat in cadrul filmului Steve Jobs, ea fiind foarte apreciata in general pentru rolurile interpretate in diverse filme, iar in ciuda controversei din jurul filmului Steve Jobs, premiile pentru actori nu s-au oprit.

Din pacate filmul Steve Jobs nu a acoperit deocamdata investitia de 30 de milioane de dolari facuta de catre Universal pentru lansarea sa, asa ca ramane de vazut cand va fi scos complet din cinematografe si va ramane disponibil doar online.

When I was younger, when I was 14, I was told by a drama teacher that I might do OK if I was happy to settle for the fat girl parts. So what I always feel in these moments is that any young woman who has ever been put down by a teacher, by a friend, by even a parent, just don’t listen to any of it, because that’s what I did – I kept on going and I overcame my fears and got over my insecurities.