HTC 10 apare in noi imagini

Vineri am vazut primele imagini cu HTC 10, noul smartphone premium al companiei HTC, iar ieri dezvaluirile au continuat, smartphone-ul fiind prezentat in alte doua imagini care au claritate si calitate ceva mai buna, ele prezentand design-ul noului produs.

Privit din fata, HTC 10 pare a fi o combinatie intre un iPhone 6S si un Samsung Galaxy S7, cei de la HTC alegand anul trecut sa foloseasca intr-un smartphone un design similar celui al iPhone pentru a crea controversa si a genera publicitate gratuita, strategia pentru 2016 parand a fi similara.

In ceea ce priveste carcasa HTC 10 nu vorbim despre ceva spectaculos, ci doar despre o carcasa care este cel mai probabil produsa din aluminiu, care este separata de doua antene in partile superioara si inferioara si care nu mai seamana chiar atat de bine cu cea a iPhone 6S.

Per total, n-as putea spune ca sunt impresionat de design-ul HTC 10, ma asteptam la ceva mai multe de la taiwanezi, avand in vedere ca au nevoie de o crestere substantiala a vanzarilor, insa poate ca modelele argintii sau aurii vor avea un design ceva mai atragator.

Conform celor mai recente zvonuri, HTC 10 urmeaza sa fie prezentat in cadrul unui eveniment ce urmeaza sa fie organizat in cursul acestei luni de catre compania HTC, lansarea HTC 10 fiind programata pentru luna viitoare.

HTC 10 real - iDevice.ro

HTC 10 real 1 - iDevice.ro

HTC 10 real 2 - iDevice.ro