Data de lansare HTC 10 a fost dezvaluita

HTC 10 este urmatorul smartphone important care urmeaza sa ajunga pe piata in perioada imediat urmatoare, taiwanezii de la HTC pregatind un dispozitiv cu adevarat interesant pentru cei care sunt dornici sa detina cele mai noi tehnologii din acest segment.

Weekend-ul trecut a fost dedicat dezvaluirilor de informatii noi privind HTC 10, noul smartphone al celor de la HTC urmand a fi lansat pe data de 19 aprilie, la mai bine de o luna distanta de Samsung Galaxy S7 care va fi lansat pe 11 martie pe pietele globale.

Inainte de a fi lansat HTC 10 urmeaza sa fi prezentat in cea de-a doua parte a acestei luni, compania HTC intentionand sa organizeze un eveniment special pentru a-si dezvalui smartphone-ul in fata jurnalistilor si a utilizatorilor din intreaga lume.

Zilele trecute v-am prezentat primele imagini cu HTC 10 si ele demosntreaza faptul ca HTC inca mai cauta sa aduca design-uri interesante si inovatoare pentru utilizatori, insa ca sa fiu sincer nu sunt un fan al acestuia conceput pentru noul smartphone.

In ceea ce priveste specificatiile, HTC 10 va avea un ecran de 5.2 inch cu rezolutie qHD de 2560 x 1440 pixeli, chip Snapdragon 820 cu procesor quad-core, 4 GB RAM, camera de 12 megapixeli si USB-C, pretul de vanzare putand fi de aproximativ 700 de euro.

prezentare HTC 10