60% dintre posesorii Apple Watch sunt gata sa cumpere Apple Watch 2 fara sa il vada

Apple Watch este cel mai popular smartwatch lansat vreodata de catre vreo companie si conform unui studiu recent, el este atat de bun incat foarte multi dintre cei care detin actualul model sunt gata sa-l cumpere pe cel viitor fara sa il vada sau sa stie ce functii noi va aduce.

Conform unui studiu facut in SUA, 60% dintre posesorii Apple Watch sunt gata sa cumpere Apple Watch 2 de la compania Apple, zvonurile aparute pana acum indicand faptul ca viitorul smartwatch va fi cu pana la 40% mai subtire si ca el ar putea avea o camera FaceTime si senzori noi.

Actualii posesori ai Apple Watch sustin ca functiile ceasului inteligent vandut de catre compania Apple sunt principalul motiv pentru care ar cumpara modelul viitor, prea putini dintre ei gaindindu-se la modul in care poate fi combinat ceasul cu diverse obiecte vestimentare.

Cand vine vorba despre principalele motive pentru care unii dintre participanti nu au cumparat Apple Watch, pretul este de departe cel mai puternic argument, compania Apple reducand recent pretul produsului cu 50 de dolari, insa deocamdata nu se stie ce impact a avut reducerea.

Studiul a fost realizat online cu un numar de 2578 de participanti, deci teoretic ar trebui sa fie reprezentativ intr-o anumita masura, iar similare apar si inaintea lansarii unor noi modele ale iphone, intentia de cumparare fiind in general mare inaintea lansarii unui produs Apple nou.