Prima Pagina Apple Watch 60% dintre posesorii Apple Watch sunt gata sa cumpere Apple Watch 2...

60% dintre posesorii Apple Watch sunt gata sa cumpere Apple Watch 2 fara sa il vada

Apple Watch este cel mai popular smartwatch lansat vreodata de catre vreo companie si conform unui studiu recent, el este atat de bun incat foarte multi dintre cei care detin actualul model sunt gata sa-l cumpere pe cel viitor fara sa il vada sau sa stie ce functii noi va aduce.

Conform unui studiu facut in SUA, 60% dintre posesorii Apple Watch sunt gata sa cumpere Apple Watch 2 de la compania Apple, zvonurile aparute pana acum indicand faptul ca viitorul smartwatch va fi cu pana la 40% mai subtire si ca el ar putea avea o camera FaceTime si senzori noi.

Actualii posesori ai Apple Watch sustin ca functiile ceasului inteligent vandut de catre compania Apple sunt principalul motiv pentru care ar cumpara modelul viitor, prea putini dintre ei gaindindu-se la modul in care poate fi combinat ceasul cu diverse obiecte vestimentare.

Cand vine vorba despre principalele motive pentru care unii dintre participanti nu au cumparat Apple Watch, pretul este de departe cel mai puternic argument, compania Apple reducand recent pretul produsului cu 50 de dolari, insa deocamdata nu se stie ce impact a avut reducerea.

Studiul a fost realizat online cu un numar de 2578 de participanti, deci teoretic ar trebui sa fie reprezentativ intr-o anumita masura, iar similare apar si inaintea lansarii unor noi modele ale iphone, intentia de cumparare fiind in general mare inaintea lansarii unui produs Apple nou.

 • mircea

  Eu cred ca 60% din ei nu il mai poarta dupa ce au dat pe el 30 milioane.

 • bacelliviu

  Cea mai mare prostie cu ceasurile astea.indiferent ca au ios sau android . Nau sens,azi maine se fac preservative apple (deja marul e muscat )

 • unixes

  Au dat 30 de milioane pe ceas… Si? Au dat pentru ca au avut. Nu toti oamenii sunt saraci si nu toti clientii Apple traiesc in Romania. Daca Apple ar fi dezvoltat o afacere pe baza pietei de desfacere din Romania, inchideau inainte sa proiecteze primul calculator si se apucau de vandut seminte.

 • gigi

  Asa este unixes, partea si mai proasta este ca, acesti vanzatori de pantofi in mall, critica produsele apple, se cred cei mai mari experti in domeniu, vor premium doar, egal daca poarta aceleasi sosete o saptamana.

 • Jenică Boierică

  La tine în cătun nici curent n-aveți dar vorbești de Apple Watch

 • Jayson Cirin

  Cei care modereaza comentariile ce fac? Dorm?
  Sau poate a jigni pe cineva este constructiv in opinia moderatorilor.

  Si ca sa fiu si eu ontopic. Bine ca esti de de la oras bai Jenică! 👏🏻👏🏻👏🏻

 • Mircea Radulescu

  Eu la mine in catun ma incalzesc cu panouri radiante Sunjoy de vreo 3 ani, deci curent am, altceva ?

 • Mircea Radulescu

  Daca ai sti cati prosti cumpara produse Apple si mor de foame nu ai mai comenta nici tu nici unixes.

 • creed

  Eu m-am plictisit de el destul de repede. După doua saptamâni l-am vândut la 60% din cât dădusem pe el. Totuși pot sa spun ca este ff atractiv, iar modelul nou dacă va fi mai subțire ….va atrage si mai multă lume.

 • marius

  Eu am chiar de la lansare din state si il port zilnic pentru ca iphone ul nu il tin asupra mea tot timpul mi se pare foarte util, chiar de nedespartit. Este ceva diferit de un tel nu toata lumea are nevoie de el si nu pt oricine este folositor sau util! Cand apare 2 mi-l schimb fara sa ma gandesc pentru ca sigur ca oferi ceva in plus fata de 1. Cred ca mai subtire va fi chiar mai interesant 🙂

 • Gabi

  60 % dintre acești participanți sunt americani “destepi” care și-ar incredința viața în mâinile lui Tim Cook.