iPad Pro 2 apare intr-o prima imagine

iPad Pro 2 ar urma sa fie lansata in cursul acestui an de catre compania Apple, imaginea de mai jos prezentandu-ne ceea ce par a fi prototipuri ale noii tablete, in iOS-ul lor fiind afisata un numar de cod MH1C2CD/F care nu este asociat in momentul de fata cu vreun actual produs al companiei Apple.

Desi acest numar de cod nu este asociat vreunui produs, el este totusi in ton cu ceea ce alege compania Apple pentru produsele vandute in lumea intreaga, asa ca exista sanse destul de mari ca el sa fie 100% adevarat si atribuit unui prototip inainte de lansarea oficiala iPad Pro 2 in cursul acestui an.

Apple a lansat iPad Pro in luna noiembrie a anului trecut, asa ca anul acesta ar fi sanse destul de mari ca iPad Pro 2 sa fie in proces de testare in vederea initierii productiei, iar daca acest lucru este adevarat, atunci este normal sa vedem acum o dovada a faptului ca noul produs exista.

iPad Pro 2 a aparut in China

Compania Apple a implementat multe noutati in iPad Pro anul trecut, asa ca deocamdata nu se stie ce functii noi ar putea oferi in iPad Pro 2 anul acesta, iar imaginea de mai jos nu ofera vreun indiciu cu privire la surprizele pe care cei din Cupertino le-ar avea pregatite pentru noi incepand din toamna.

ipad pro 2

Daca iPad Pro 2 este in proces de testare in vederea initierii productiei, atunci exista sansa ca in perioada urmatoare sa vedem noi imagini sau componente ale produsului, iar pe masura ce timpul va trece si acestea vor aparea, vom afla si ce ascunde Apple in spatele acestei lansari.

Avand in vedere strategia anilor trecuti, iPad Pro 2 ar putea fi lansata in luna noiembrie de catre compania Apple, ea putand fi prezentata intr-o conferinta separata de cea pentru prezentarea iPhone 7, detalii suplimentare urmand a fi furnizate in mod public pana in noiembrie.