Road Not Taken este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store

Road Not Taken este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store ales de catre compania Apple pentru a fi promovat in randul tuturor posesorilor de iPhone, iPad si ipod Touch-uri din lumea intreaga si vorbim despre un puzzle game extrem de interesant pe care probabil il veti aprecia dupa instalarea in terminalele voastre.

In Road Not Taken noi vom trebui sa rezolvam o gama extrem de variata de puzzle-uri pentru a ajuta caracterul sa supravietuiasca, gameplay-ul principal oferindu-ne posibilitatea de a controla un vanator aventurier care trebuie sa exploreze o vasta padure lovita de o furtuna de iarna necrutatoare.

Pentru ca jocul trebuie sa aiba si putin dramatism, dezvoltatorii Road Not Taken au implementat misiuni in care trebuie sa salvam copii pierdut in padure, fiecare nivel pe care il parcurgem fiind generat aleator de catre joc in functie de deciziile pe care le luam, deci beneficiem de un gameplay extrem de inedit.

Road Not Taken is a puzzle game about surviving life’s surprises. You play as a ranger adventuring through a vast, unforgiving forest in the aftermath of a brutal winter storm, rescuing children who have lost their way. Randomly generated levels deliver a limitless supply of possibilities to explore and challenges to overcome. Your actions will influence not only your own story, but that of the villagers you hope to befriend and the town you call home.

Practic, Road Not Taken este gandit ca un joc in care utilizatorul are parte de o experienta diferita de fiecare data cand il joaca, astfel ca il veti putea rejuca ori de cate ori doriti pentru a explora toate posibilitatile lumii virtuale create de catre dezvoltatori, deci stiti ca nu aruncati banii pe geam alegandu-l.

Each time you play Road Not Taken, you’re likely to experience a very different story. The paths you take will change; the relationships you pursue will twist in ways you did not expect. Which, as it happens, is just like real life. The villagers of Road Not Taken believe that there is an optimal path through life: a good person gets a job, falls in love and has children. You won’t follow this path. Can you find your own unique way through a life?

Road Not Taken este disponibil pentru descarcare, in format universal, din App Store, urmand acest link.