iPhone 7 poate fi precomandat in China, denumirea a fost confirmata

Precomenzile pentru iPhone 7 au inceput cu o luna in avans.

In China lucrurile se misca foarte repede, asa ca un mare retailer local deja ofera pentru precomanda iPhone 7 pentru cei interesati, iar asta in conditiile in care compania Apple nu a facut vreun anunt oficial in legatura cu el, insa totul are la baza un document din luna februarie care ar fi fost trimis de americani.

Retailerul chinez Leleda are o pagina deschisa pentru a inregistra precomenzi pentru iPhone 7, semn ca interesul in tara este foarte mare, insa partea interesanta aici este ca magazinul confirma denumirea pe care terminalul o va avea, asta desi China Unicom a facut acelasi lucru acum cateva saptamani.

In momentul de fata, cei interesati sa precomande iPhone 7 de la Leleda au optiunea de a-si inregistra numele, un cod de verificare si numarul de terminale pe care doresc sa le cumpere, insa retailerul limiteaza numarul maxim de unitati care pot fi precomandate la 15, asa ca nu pot fi cumparate cantitati foarte mari.

iPhone 7 la precomanda in China

Daca am trai intr-o alta lume, as spune ca ar fi surprinzator sa vedem iPhone 7 la precomanda in China cu o luna inaintea prezentarii oficiale, insa avand in vedere ca ieri am vazut procesorul iPhone 7, acum cateva zile placa logica, si de cateva luni vedem intregul design, poate ca lucrurile nu sunt chiar atat de greu de crezut.

iphone 7 precomanda china1

Este greu de spus ce fel de informatii are Leleda in legatura cu iPhone 7, insa din moment ce a deschis o pagina de precomenzi pentru terminal, este clar ca se bazeaza pe unele informatii din interior, iar in China informatiile nu sunt protejate asa de bine precum in alte tari, deci exista sansa ca un mare retailer sa stie in avans planurile Apple.

document apple

Avand in vedere miscarea celor de la Leleda, exista sansa ca si alti retaileri sa inceapa in curand sa deschida sesiuni de precomenzi pentru iPhone 7, asa ca ne putem astepta si la alte confirmari ale numelui.

2 COMENTARII