iPhone 7 vs iPhone 6S vs iPhone 7 Plus – comparatie intre trecutul si viitorul Apple

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt comparate in detaliu cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus intr-un nou clip video aparut in cursul acestei seri pe internet.

iPhone 7, iPhone 6S, iPhone 7 Plus, adica trecutul si viitorul companiei Apple apar intr-o comparatie menita sa ne arate din nou la ce trebuie sa ne asteptam de la noile smartphone-uri pe care cei din Cupertino le pregatesc de atat de mult timp pentru lansarea oficiala pe pietele din intreaga lume.

In clipul video de mai jos veti vedea doua terminale reale, iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa si doua carcase goale care ne arata totusi care va fi design-ul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in momentul in care aceste smartphone-uri vor fi disponibile pentru achizitie, deocamdata prezentarea fiind programata pentru data de 7 septembrie.

Ceea ce vedem in acest nou clip video de inalta rezolutie am vazut si intr-o multitudine de alte clipuri video aparute pe internet, chiar azi dimineata, asa ca nu mai aveti cu ce sa fiti surprinsi, insa puteti vedea din nou cat de mica sau mare este diferenta intre ceea ce aveti acum si ceea ce urmeaza sa cumparati din toamna.

Stiati deja ca schimbarea din punct de vedere al design-ului va fi minora si ca va trebui sa va obisnuiti cu acest lucru, dar probabil veti fi consolati de faptul ca iPhone 7 Plus va avea o camera duala, daca veti alege acest dispozitiv, sau poate cu faptul ca iPhone 7 va avea o camera mai buna, desi deocamdata nu stim cat de mica sau mare va fi diferenta.